sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ennustuksia uudelle vuodelle

Hiljattain voivottelin kurjaa vuottani. Kävin blogissa tapahtumia läpi kuukausi kuukaudelta toistellen vaan sitä, kuinka metsään syömiset ja kaikki muukin menivät. Nyt ajattelin tehdä samanlaisen kuukausikoosteen, mutta tästä vuodesta. Muutaman kuukauden päästä voin sitten palata tähän postaukseen ja vertailla, kuinka hyvin pärjäsin odotuksiini nähden.

Tässäpä siis viiden kuukauden ennuste!

Tammikuussa syömiset sujuvat hyvin. Mielitekoja ei ole, ja paino putoaa 65-alkuisiin lukemiin. Käyn salilla ainakin neljästi viikossa punttiksella ja ryhmäliikunnoissa. Allekirjoitan työsopimuksen mielenkiintoiseen yritykseen ja teen sinne töitä osa-aikaisesti. Saan itseäni vihdoin niskasta kiinni myös opinnäytetyön suhteen, ja kuun loppuun mennessä tekstiä on koossa ainakin 20 sivua. Kuun vaihteessa lähden ansaitulle reissulle Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Helmikuussa palaan reissusta. Syön reissussa normaalisti, eikä paino nouse. Reissun jälkeen sama tsemppi opinnäytetyön ja salin kanssa jatkuu, ja paino putoaa 63- tai 64-alkuisiin lukemiin. Irtisanoudun vihdoin vanhasta kurjasta osa-aikaisesta työstäni, ja mieliala kohenee huimasti! Opinnäytetyön 30-40 sivua on kasassa, ja lähetän sen ohjaajan luettavaksi.

Maaliskuussa fiksailen opparia ja otan aika rennosti. Käyn seminaarissa ja viimeistelen. Salilla jaksamisen kanssa on vähän kriittiset vaiheet, mutta käyn ainakin kahdesti viikossa. Painokin saattaa vähän jumittaa mutta ei nouse.. Normaalipainoon ei olisi enää pitkä matka.

Huhtikuussa on taas reissua tiedossa. Matka on ihan huippu, syön normaaleja määriä, mutta teen pakosta vähän huonoja valintoja. Elän lähinnä leivällä ja pastalla. Kiitos aktiivisuuden, paino ei kuitenkaan nouse vaan pikemminkin laskee, kun reissuturvotukset on saatu pois.

Toukokuussa saan kovasti tsemppiä lähestyvästä kesästä. Saavutan normaalipainon! Lisään töitä osa-aikaisessa työssäni tai menen kesätöihin tienatakseni. Aika tehdä jatkosuunnitelmia - miten laihtuminen jatkuu tästä eteenpäin? Juhlin valmistumistani ammattiin.

Tulipas tästä hyvä ja optimistinen mieli!! :) Kunnon elämä on ihanaa -fiilikset. Mut tosiaan palataan tähän postaukseen sitten toukokuun lopussa.. jännää!

Ps. Hyvät kanssabloggaajat, jos innostuitte, tehkää ihmeessä vastaava postaus! Tämä on haaste. ;) Olisi tosi mielenkiintoista seurailla kevään mittaan, että miten teidän muiden odotukset ja todellisuus kohtaavat.

2 kommenttia:

  1. Hei hyvä idea! :) Täytyypä tehdä tollainen postaus lähipäivien aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aavistelinkin, että tää ois sun tyylinen juttu!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)