lauantai 25. tammikuuta 2014

Sovituskopissa

Käytiin eilen siskon kanssa kaupoilla, ja otinpa ihan vitsillä koon 36 pöksyt sovituskoppiin mukaan.

Esimerkiksi talvella 2012 ostin koon 42 lasketteluhousut ja viime talvena ostin mustat siistit housut - koossa 40. Koko 36 on sellainen, johon olen ennen mahtunut normaalipainoisena.

No, eivät ne kiinni vielä menneet (enkä ole kyllä normaalipainoinenkaan), mutta ei jäänyt paljosta kiinni! Mulle menee melkein koon 36 housut jo, joten en voi enää kovin jättiläismäinen olla! :)

Pieni juttu, mut aikamoinen fiilis.


6 kommenttia:

 1. Toi on kyllä niin huippu juttu! Mullakaan ei mene vielä 36 pöksyt jalkaan, kai mulla on sit niin leveä perä, et turha yrittää. ;D Mut upeeta mahtavaa!

  pudotus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai eikö, mä jotenkin luulin, et sulla on sellanen ruumiinrakenne et 36 ois sopinut jo aikoja sitte! :) No kohta menee molemmilla. ;) Kiitos!

   Poista
 2. Ehkä pieni juttu, mutta vitsi miten pienet housut! ;D Ihan kuule täysin rinnoin saat olla tyytyväinen itseesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos! Eihän ne vielä kiinni mene, mut sen verran pieniltä itestäkin tuntui, että iloitsen jo tästäkin. :D

   Poista
 3. Kaikesta pitää ottaa ilo irti, onnea! Sitä paitsii joku -5kg pudotus tiputtaa muistaakseni jo yhden housukoon alemmas, eli ei tarvi kauaa ootella :) Sulla lyhyenä näkyy vielä painonpudotus nopeemmin kropassa ni ei tarvii varmaan oottaa niinkään kauan, parisen kiloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pitää nauttii jo matkastakin eikä oottaa vaan sitä viimeisen tavoitteen saavuttamista! Ja totta, lyhyessä kropassa kilojen lähteminen näkyy munkin mielestä aika nopeasti (ja myöskin kilojen kertyminen valitettavasti näkyy...), joten sitä ootellessa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)