maanantai 26. elokuuta 2013

Lievästi lihava bikineissä

Nämä on ensimmäiset ja viimeiset bikinikuvat musta tämän kokoisena. Mä en tiedä tarkkaan, kuinka paljon painan näissä kuvissa, mutta arvelisin että 66-68 kg, eli suurinpiirtein saman verran kuin nyt tai hieman vähemmän. BMI huitelee siis jossain 27 paikkeilla. Kuvat on otettu vuosi sitten syyskuussa.Mulla oli joskus hyvä takamus, toisin kuin tässä painossa ja kuvassa. :( No, vielä joku päivä se on taas ennallaan..

Kuvakulma antaa vähän anteeksi.

En olisi julkaissut näitä kuvia, varsinkaan noita ensimmäisiä, jos bloggaisin omilla kasvoillani... Anonyyminä bloggaamisen iloja nämä tällaiset kuvat. :D

Pieni loppukevennys vielä. Otin kuvaa keskivartalosta tänään vertaillakseni, että onko edistystä tullut. Huomaatteko kuvassa mitään hassua?


Jep, kuvan oikea reuna. Koiran etujalka! :D En huomannut mitään, ennen kuin siirsin kuvat koneelle. Penska on nukkunut selällään jalat taivasta kohti, ja yksi koipi sitten sattuu törröttämään tikkusuorana eteenpäin tässä kuvassa noin tyhmästi! :D

12 kommenttia:

 1. Hihiiii, ihana linssilude koira XD Kiitos, päivän repeäminen hoidettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nauratti itseänikin! :D Ei ollut tarkoitus ottaa tuota kuvaa blogia varten, mutta pakkohan se oli tuon koiven takia julkaista.

   Poista
 2. Hei! Löysin pari päivää sitten blogisi ja olen tässä lueskellut läpi tarinoitasi. Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Itse olen kanssasi saman mittainen, mutta painoa on reilusti enemmän. Onkin hassua, että tilanne, josta sinä haluat eroon, on minulla tavoitteena. :) Mutta niinhän se menee. Kirjoituksesi ahmimishäiriöstä kuulostivat kovin tutulta. Olen itse vasta tässä projektin aikana alkanut todella ymmärtää, että itsekin kärsin syömishäiriöstä. Ajattelin kirjoitella siitä kohta omaan blogiini mietintää. (http://irpanankilokamppailu.blogspot.fi/)

  Mutta hirmuisesti tsemppiä jatkoon! Jatkan tilanteen seurailua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiva kun eksyit tänne! Joo, juurikin noin, ihmisillä on niin erilaiset lähtökohdat, kokemukset ja toiveet lopputuloksen suhteen ja niin sen pitää ollakin! :)

   Ikävä kuulla, että säkin oot joutunut kärsimään ahmimisesta, sitä ei kyllä kenellekään toivoisi. Toivottavasti tulevaisuus on kuitenkin paljon valoisampi! Kiva kun linkkasit blogisi, pitääkin käydä tutustumassa siihen paremmalla ajalla. :)

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Noi uimapatjakuvat etenkin on kyllä aika timmin näköisiä! Mutta jokaisen oma olo ja tavoitteethan ne ratkaisee. Hyvältä silti näyttää minusta jo tässä. Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa kuvissa joissa oon vaakatasossa, näyttää jostain syystä paremmalta! Mut optinen harhahan se, samana päivänä nuo kuvat otettu. Olo ei ole ollenkaan hyvä tuossa painossa, valitettavasti. :/ Kiitoksia!

   Poista
 4. En voi käsittää miten olit noin pienen näköinen tuon painoisena.. Itse olen 168cm pitkä ja painan noin. 63kg ja näytän huomattavasti suuremmalta. (Ja näytin silloinkin kun paino oli vielä 58kg.) D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekin monesti ihmetellyt, miten erilaisia kroppia onkaan olemassa! Joskus kyseessä voi varmaan olla optinen harhakin (edustava asento/kuvakulma) :D, mutta toiset kyllä oikeasti näyttävät pienemmiltä kuin toiset, vaikka painoindeksi olisikin sama.

   Poista
 5. Meillä kanssa koirat ja kissat tunkevat kuononsa, tassunsa tai takapuolensa usein kuviin ;) lemmikinomistajan ihanuutta♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)