tiistai 21. tammikuuta 2014

Lisää ruokaa


Tänään mulla oli myöhäisempi herätys, joten aamulenkkikin ajoittui ihanasti auringonnousuun! :) Ihailtiin koiran kanssa aamun sarastusta kaupungin laidalta. Ulkona on edelleen hirmuisen kylmää, mutta mua se oikeastaan vain piristää. Toki ulosmeno on aina hiukan epämiellyttävää aluksi, mutta äkkiä siinä kävellessä tulee lämmin.

Paras osa kuitenkin on se kotiin palaaminen tunnin lenkin jälkeen. Ihanaa tulla takaisin sisälle ja laittaa lämmin aamupuuro tulemaan.

Iltapäivällä heitettiin vielä toinen noin tunnin lenkki.

Nälkä mulla oli tänään edelleen kova. Ei mikään ihmekään, kun on fyysisesti aika aktiivinen ja samalla vetänyt kalorit alhaalla taas jonkin aikaa. Tänään vihdoin sain syötyä paljon reilummin!

Aamupala:
Kaurapuuro raejuustolla ja mehukeitolla

Lounas:
Pari aneemista tortillaa, täytteenä tomaattia, kurkkua, jauhelihaa ja turkkilaista jogurttia

Päivällinen päivän toisen lenkin jälkeen:
Kaksi lautasellista hernekeittoa (sis. jauhelihaa)

Iltapala:
Kiivi, päärynä ja turkkilaista jogurttia

Laskin, että tänään söin jotain 2000 kcal, mikä on varmaan kulutukseen nähden ihan passeli. :) Nyt sitten olis energiaa ja voimia vaikka treenaillakin, mutta sen sijaan painun suihkun kautta pehkuihin. Pitää taas jaksaa herätä 4.30 aamulenkille.

Sitähän tämä on, ruokaa, lenkkeilyä, töitä, ruokaa, lenkkeilyä, töitä... Mutta näin sitä tulosta saadaan, joten ei auta kuin jatkaa!

Huomenna voisin taas pudotella energiansaantia hiukan alemmas, josko paino vielä laskisi tällä viikolla uusiin ennätyslukemiin. ;) Mä kovasti haluaisin nähdä numeron 64 vaa'assa vielä tällä viikolla.


3 kommenttia:

  1. Hienosti olet saanut tulosta aikaan :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Aneeminen tortilla kuulostaa hassulle sapuskalle... Maistuiko vai näyttikö siltä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)