maanantai 6. tammikuuta 2014

Paino tänään

Oho, vaaka pääsi oikeastaan vähän yllättämään nyt.

66,4 kg.

Tää on mun koko viime vuoden alin painoni, ja nyt saan aloittaa tällä tämän vuoden! Jee! :)

En voi olla menemättä vähän asioiden edelle ja miettimättä jo seuraavaa punnitusta... seuraavaksi hyppään vaa'alle vasta parin viikon kuluttua, mut hei silloin paino alkaneekin jo luvulla 65. Tai (uskaltaako tätä edes sanoa) luvulla 64. Iik.

Oli miten oli, niin tänään mulla on matkaa normaalipainoon 4,5 kg. Niin lähellä, mutta niin kaukana..

8 kommenttia:

 1. Saman verran, kun mullakin, jos lasketaan sillä uudella BMI taulukolla (joka suosii pitkiä, mutta pyöristää lyhyitä). Ei oo kauheen pitkä matka enää jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollutkaan tietoinen tosta uudesta taulukosta. Sen mukaan mulla ois vieläkin enemmän matkaa normaalipainoon. :D Taidan siis mennä tuon perinteisen indeksin mukaan, sillähän oon tähänkin asti elänyt!

   Poista
  2. Uus BMI taulukko? Whaaat??!! Multakin menny kyl ihan ohi :D En taida uskaltaa sillä edes laskea! Paino alkaa mulla vihdoin tasaantua samoihin mitä oli ennen joulua. Tänä aamuna 61,6kg! Jee :)

   Poista
  3. Joo, yhtä ohi oli mennyt mullakin, mut googlettamalla löytyi tietoa. :D

   Noni loistavaa, siellä sä meet 4,8 kg mua edellä! ;) pääset pian 50-luvulle :)

   Poista
 2. Hei, On todella ihana saada lukea taas blogiasi! Olen lukenyt tätä jo heinäkuusta saakka ja olet motivoinut minua todella paljon! Täytin itse 24vuotta ja olen vielä hiukan lyhyenpi kuin sinä mutta yhtä paljon painoa. En ole aikasemmin kommentoinut sinulle mutta nyt oli pakko:) Kun lopetit vähäksi aikaa tämän blogin ja elit "vapaammin" niin minulla lopahti myös samaan aikaan kuntoilu ja laihduttaminen. Minulla oli myös syksyllä opinnäytetyön tekeminen ja seminaari, selvisin siitä onneksi ja valmistuin, IHME! Pystyn niin samaistumaan sun tähän laihdutus urakkaan, olen itse yrittänyt monta vuotta päästä kiloistani, mutta aina ne vaan palaa takasin... nyt ajattelin onnistua:) Hitaasti mutta varmasti! Toivottavasti pääset tavoitteeseesi ja saat opparin tehtyä:)) Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun tulit kommentoimaan! :)

   No onpa meillä tosiaan (ollut) samankaltainen tilanne kaikin puolin, ei ihmekään, että pystyit samaistumaan juttuihin niin hyvin. Niin ihanaa kuulla että oot saanut tsemppiä täältä, toivottavasti näin jatkossakin! :) Ja isot onnittelut opparin valmistumisesta, minä jos joku tiedän, kuinka tuskaa se voi pahimmillaan olla, heh.. :D

   Hitaasti ja varmasti kuulostaa hyvältä, jatketaan sillä linjalla. Kiitos vielä ja kaikkea hyvää myös sulle, kyllä sä vielä saavutat tavoitepainosi! :)

   Poista
 3. Onpa hieno lukema joululta! :) Tuosta on kiva jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsi kyllä yllättämään positiivisesti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)