lauantai 4. tammikuuta 2014

Bonne-soseet

Mulla on hoikka olo! :) Ei se olo varsinaisesti painosta mitään kerro, mutta mieluummin ns. hoikkaolo kuin läskiolo. Tänään ja eilen olen lisännyt veden määrää, ja se selvästi on saanut nesteet liikkeelle. Kiva fiilis. Muutenkin olen hyvällä mielellä syömisen suhteen.

Vatsassa on vähän löysää nahkaa. Tuntuu hassulta. Kun ihoa puristaa, se näyttää ryppyiseltä. Äkkiä se siitä onneksi taas kiristyy, kokemuksesta tiedän.

Maanantaina olis taas punnitus. Kiva nähdä, onko paino laskenut uudenvuodenaaton 67,7 kilosta. Uskoisin niin, mutta eihän sitä etukäteen koskaan tiedä.

Tänään mulla on ollut vapaapäivä, joten en ole ollut kovin aktiivinen fyysisesti. Aamulla heitettiin koiran kanssa joku 40 minuutin lenkki, ja kohta mennään iltalenkille.

Tässä päivän syömiset:

Aamupala
Reilu annos kaurapuuroa raejuustolla, rasvattomalla maidolla ja Bonnen omenasoseella.

Lounas
Broilerin rintafilee ja kasviksia
Lasi rasvatonta maitoa
"Jälkiruuaksi" croissant ja kahvi

Iltapala 1
Maitorahkaa omenabonnella

Iltapala 2
Pieni appelsiini




Ei ihan ihanteellista taaskaan, mutta näin löysään päivään ihan hyvä. En ole tuntenut nälkää. Kaloreita noista tuli noin 1300, ehkä hieman allekin. Kulutus lienee vähän päälle 2000 kcal, joten aika reipas vaje taas.

Piti kehua tota Bonnen omenasosetta. Ihan sairaan hyvää, voittaa esim. omenahillon 6-0. Rahkan makuakin tasoitti kivasti, ihanaa vaihtelua ainaisille mehukeitoille. Bonnen soseissa ei ole lisättyä sokeria eikä mitään muitakaan lisä- tai säilöntäaineita. Ainekset-lista on lyhyt: "Omena." :)

Kaapissa odottaa myös persikkasose, innolla odotan että pääsen maistamaan sitäkin. Muitakin makuja tulee varmasti testailtua myöhemmin. Tällä pienellä kokemuksella suosittelen!

4 kommenttia:

  1. Sun pitäis kyllä lisätä reilusti tota syömistä jos haluut et se paino laskee ja pysyy sit alhaalla.
    Onko sulla tai ootko harkinnu jotain personal traineria tai tilata jotain ruokavaliota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut ruokavalioita ja treeniohjelmia. :) Mulla on muutenkin tietoa, että miten pitäisi syödä. Valitettavasti mulla on ollut hankaluuksia syömisen kanssa jo kolme vuotta, joten joudun etsimään vähän omaa tapaani onnistua. Valmiin ruokalistan kanssa menee metsään. Toivottavasti joskus tulevaisuudessa on toisin, ja pystyisin syömään ja treenaamaan vähän tavoitteellisemmin.

      Nyt menen joulun ja uudenvuoden reilujen syömisten jälkeen ihan kroppaa kuuntelemalla. Jos ei ole nälkä, en syö, ja toisinpäin. Kyllä se energiansaanti sieltä nousee, kun nälkä palaa! Tahallani en syö näin vähän.

      Tää on ensimmäinen kerta lihomiseni jälkeen, kun painoni on pysynyt laskusuunnassa puolisen vuotta putkeen, joten uskon, että olen nyt oikealla (=itselleni sopivalla) tiellä. Pikkuhiljaa paremmin ja paremmin. :)

      Poista
  2. Huippua että oot palannut, muistin äsken että on tammikuu ja piti syöksyä läppärille atsomaan että oothan varmasti palannut! :D Tykkään sun tavasta kirjoittaa. Kiva kuulla että sun painoprojekti on kuitenkin hyvällä mallilla. Kommentoin sulle joskus aikaisemmin kanssa ja kertoilin tilanteestani, päivitän nyt kuulumisia että jonnekkin saa päivittää :D Mä oon yllättänyt itseni totaalisesti, painonpudotus helmikuu-joulukuun 2013 välillä pyörii 11-12kg:n väliä vaikka ajoittain urheilut on vähäisempiä ja herkkua tulee syötyä. Paino on heilunut tuossa -12 kilon rajassa jo pari kuukautta, jopa joulun yli! Varmaan joku "luontainen paino" joka on jumahtanut nyt uomiinsa. Tavoite ois kuitenkin nipistää vielä 5 kg, koska olen vasta saavuttanut normaalipainon ylärajan. Tsemiä sun projektiin, uskon suhun!! :) Jatka kirjoittelua, mä lueskelen täällä omalta ruudulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, miten ihana kommentti, kiitos piristyksestä! :) Ja kiva kun palasit seurailemaan tauon jälkeenkin. :)

      Oot kyllä pärjännyt tosi hyvin, onnittelut siitä! :D Kuulostaa, että homma on tasapainossa, kun oot noin pitkään saanut painon pysymään kurissa ja saavutitpa jo normaalipainonkin. Toi -12 kiloa on tosi sopivasti tossa ajassa. Jatka samaan malliin ja muista iloita jo tähän astisista saavutuksista! :) Ja tuu ihmeessä kertomaan, kun oot saavuttanut lopullisen tavoitteesi. ;)

      Kiitos, kiva kuulla, kyllä mä tämän painon tuun saamaan vielä alas, menee siinä sitten vähän tai paljon aikaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)