sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sokerisunnuntai

Eheh. Sokerilinjalle mentiin sitten tänäänkin, vaikka eilen muuta uhoin.

Ennen töitä omppumehua ja puolikas sämpylä
Töissä toinen puolikas sämpylästä ja pieni graham-lihapiirakka
Illalla vanhempien luona kana-feta-salaattia ja jälkkäriksi mansikoita ja jätskiä
... ja tadaa: myöhään illalla vielä reilut 400 g irtokarkkeja ja jäätelöpuikko

Tässä turkinpippuri suussa kirjoittelen.

Kun mä luen noita mun ruokailuja, näen ihan selvästi miten päin honkia kaikki on. Aina on joku tekosyy, että miksei aamulla ja päivällä viitsi syödä tarpeeksi. Eli seuraavaksi pientä panostusta noihin ekoihin ruokailuihin. Söisin nyt edes kunnon aamupalan.


Sovinkin jo ens viikolle salitreffit. Oon taas niin turvoksissa, että hölkkäämisen yrittäminenkin sattuu, kun nestettä on kertynyt niin paljon. Nyt niiiin tarvitaan vähähiilarinen päivä, johon kuuluu sali, lenkki ja paaaljon raikasta vettä.

Edelleen toiveikkaana ens viikkoon. Kohta mun paino alkaa numerolla 6! Siitä ei mene montaakaan viikkoa, kun se on jo 65. Siitä pari-kolme viikkoa, ja painan 62 kg ja pääsen normaalipainoon.

Sitten voinkin jo huokaista helpotuksesta ja jatkaa matkaa vielä 5-10 kg, mutta se on sitten sen ajan murhe.

2 kommenttia:

 1. Auttaisiko, jos vaikka kävisit kerran tai kaksi kertaa viikossa kaupassa ja suunnittelet etukäteen syömisesi, ettei esimerkiksi karkkia menisi niin paljon. Ja jos tiedät, että on raskas työpäivä edessä, niin voi tehdä edellisenä päivänä ruuan valmiiksi, ettei heti työpäivän jälkeen tulisi syötyä mitä tahansa? :) Itse laihduin pelkällä ruokavalion ja ruokailutottumusten muutoksella lievästä ylipainosta normaalipainoiseksi. Tsemppiä laihdutusrupeamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä. :) Itsekin niistä tietoinen, mutta käytännön toteutus tökkii ja pahasti. Olen kokeillut tuota, että ostan vaikka viikon ruuat kerralla. Siinä vaan käy niin, että sinne se ruoka sitten jääkin kaappiin homehtumaan. Oon liian sokerikoukussa. Pakko saada sokeria --> sokerin jälkeen ei tee mieli enää loppupäivänä syödä --> seuraavana aamunakaan ei vielä nälkä --> iltapäivällä/illalla iskee hirveä nälkä ja sitten taas pakko saada sokeriakin. Toi on kyllä totta, että töihin pitäisi tehdä kunnon ruuat mukaan! Yritän tsempata siinä. :)

   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)