tiistai 14. tammikuuta 2014

Uusia tavoitevaatteita... eiku?

Olenkin aiemmin jo postaillut kuvia ja muutoskuvia ns. tavoitevaatteissa (katso postaukset tavoitevaatteet kuvissa -tägin alta), mutta nyt ajattelin etsiä muutaman pienen vaatekappaleen lisää. Vaatehuoneen perukoilta löytyikin luonnonvalkoinen paita koossa XS sekä Goretex-ulkoilutakki koossa 34. Noista paljon pienempiä vaatteita ei enää peruskaupoista löydykään.

Mutta kuinkas kävikään, ne mahtuivat jo nyt. Positiivinen ongelma? :D



Sillä lailla. No, mutta kumpikaan noista ei kuitenkaan istu täydellisesti, joten kyllä tässä vielä näidenkin puolesta tarvitsee pienentyä. ;)

Musta tuntuu, että oon pienentynyt nyt ihan hetkessä aika reippaasti. En ole tunnistaa itseäni.. Ja ihan tälleen livenä näppituntumallakin rasvakerros vaikuttaa ohentuneelta. Hmm.. no, vaaka kertoo tuomionsa sitten sunnuntaina! :)

Pahoittelut muuten puhelinkuvista. :/ Mun järkkäri on tämän kuukauden lainassa, joten niihin on nyt tyydyttävä.

14 kommenttia:

  1. Valkoinen paita sopii nyt just täydellisesti! Good job :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan kiristää helmasta kun on joustamatonta materiaalia, mutta pian sopii kun hiukan tästä vielä pienenen! Kiitti! :)

      Poista
  2. Hehee, näyttää hyvältä ja paljon onnea! :) Menispäs itellekkin joskus 34:nen vaate,mutta tavotellaan nyt ensin sitä 38:a ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Heh, no mut koko kerrallaan! Oon niin lyhyt että pienet koot menee nyt jo jotenkuten päälle, vaikken ole vielä edes normaalipainoinen... :D

      Poista
    2. Niinhän se menee :) Oon ite päälle 170 cm niin onhan se ymmärrettävääki ettei heti kurkoteta sinne kolmineloseen. :D Jos oisin jo niin hoikka niin en edes kirjottais mitään laihdutusblogia :D

      Poista
  3. Näytät hyvältä!! :)

    VastaaPoista
  4. Hei kui kiva et oot palannu!!! Muistin vasta tänään että sunhan piti tammikuussa jatkaa, täytyy vähän lueskella noita mitä oot jo ehtiny tänä vuonna kirjotella. Tsemppiä uudelle vuodelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo, pidin sanani. :D Kiitos paljon ja kiva kun jätit kommenttia! :)

      Poista
  5. Olipas mukava ylläri varmasti :) Näytät kyllä niin pieneltä jo noillakin kiloilla ja pituudella :)

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti etliikaa tuijota vaakaa ja tavoitelukua vaan omaa oloa ja peiliä ja vaatteiden istuvuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no, oma olo tuntuu korreloivan aikalailla painon kanssa, joten kiloja saa kyllä lähteä paljon sekä vaa'an että fiiliksen puolesta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)