perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää rasvaa ruokavalioon

Oon yrittänyt nyt pikkuhiljaa tsempata hyvien rasvojen saannissa.

Lisään taas soijalesitiiniä aamiaispuuroon. Jos iltapalaksi on rahkaa, niin lisään siihenkin. Jogurttiin en lesitiiniä laita. Tänään ostin myös vihdoin pähkinöitä! Päädyin cashew-pähkinöihin. Fyysisesti passiivisen päivän välipalani olikin sitten pähkinöitä kourallisen verran, eli 15 grammaa/10 kappaletta. Aika pieni määrä.

Myös avocado on tarkoitus lisätä ruokavalioon pian. :)


Lounassalaatiksi valikoitui takeaway-ratkaisu. Mozzarellaa ja aurinkokuivattua tomaattia.


Pidin tänään aikamoiset postauksenpoistotalkoot. Iso kasa vanhoja ja muutama ihan tuorekin postaus lensi roskakoriin. Kaikki sellaiset, joissa oli liian henkilökohtaisia tekstejä tai kuvia. Valitettavasti sieltä lähti muutama mielestäni aika hyväkin postaus, mutta ei voi mitään. Iski joku paniikki, että kaikki tunnistaa mut (ihan kuin tunnistaisi, vaikka bloggaisin omilla kasvoillanikin, haha...). Joten osa mun taustoista on nyt piilotettu tämän blogin kertomasta tarinasta. Aion toki jatkossakin olla kirjoituksissani täysin rehellinen, mutta en tuo enää menneitä asioita niin paljon esille.

No, onneksi kukaan tuskin muutenkaan lukisi mitään vanhoja postauksia sen enempää! Käytännössä ei tunnu missään siis. :)

Ps. Lauantaina tai sunnuntaina vaa'alle.

2 kommenttia:

  1. Uskon kyllä, että jos sun joku tuttu lukis tätä blogia, niin se kyllä tietäis kuka oot... Kyllä ihan pienistäkin asioista voi jo tunnistaa, vaikkei ihan varma voikaan olla kun naamaa ei näy. Mut mitä se haittaa jos joku kaveri vaikka bongais sut täältä? Tuskin se asiaa kommentois mitenkään kun varmaan ymmärtää että jos kerran pidät blogia anonyyminä niin et siis halua puhua näistä jutuista avoimesti. Mut älä huoli, ei täältä kukaan puolituttu (esim. työnantaja tai vastaava) sua voi tunnistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin vähän luulen että tunnistaisi kyllä :/ Haittaisi siksi, etten halua ihmisten tietävän musta tiettyjä asioita. Laihdutus sinänsä ei nolota, ois ihan jees laihduttaa jos olisin aina ollut lihava ja nyt parantaisin tavat tai pudottaisin vaikka raskauskiloja, mut tää mun keissi..ei kiitti mitään julkisuutta! Ehkä siks poistinkin henkilökohtaisimmat tekstit ja kuvat: mua on vaikeampi tunnistaa, mut jos joku kuitenkin tunnistaa niin eipähän saa tietoonsa niitä juttuja, joita eniten häpeän. Tää on oman mielenrauhan kannalta varmaan paras tapa jatkaa kirjoittelua! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)