perjantai 21. helmikuuta 2014

Laihtuuko? (vertailukuva)

Eiliseen kahvipöytädilemmaan viitaten täytyy kertoa, että tänään meni hyvin. En ottanut pöydästä mitään. En tiedä miksen, mutta hyvä näin.. Tulkoon näitä päiviä paljon lisää!

Edellisestä punnituksesta on vasta viitisen päivää, mutta taidan silti sortua punnitsemaan itseni seuraavan kerran jo huomenna. Kroppa vaikuttaa jotenkin muuttuneen, mutta mä en osaa sanoa, että miten! Maha tuntuu erilaiselta, mutten tiedä johtuuko se painon putoamisesta, noususta tai ehkä turvotuksesta. Kroppa on siis ylipäänsä muuttunut jonkin verran painon putoamisen myötä tässä hiljattain, eikä mun oma fiilis kerro tällä hetkellä yhtään, että missä mennään.

Oon kyllä syönyt ihan nätisti ja alle kulutuksen. Tiistaina ja keskiviikkona söin muutaman konvehdin ja salmiakkia, eilen töissä ne muutamat marmeladit, mutta niitä lukuunottamatta olen pysynyt suunnitelmassa.

No, huomenna se sitten selvinnee. Joko paino pyörii edelleenkin siellä 63,x-lukemissa (oma arvaukseni) tai sitten sieltä tulee joku ylläri.

Loppuun pientä vertailua. Vasen kuva on otettu tammikuun puolen välin paikkeilla. Paino on siinä jotain 65,5 kg. Oikeanpuolimmaisen kuvan otin äsken. No sitä painoa en valitettavasti tiedä (kerron sitten huomenna!), mutta kuvien välissä pitäisi olla noin 2-3 kg.

Jotain kummaa siellä on tapahtunut kyllä, mutta en kyllä tiedä näytänkö hoikemmalta kuitenkaan.. Mystistä! Näistä huomaa kyllä sen, että kuntosalilla vois käydä vähän useamminkin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)