perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kotitekoinen nesteenpoisto

Olin hankkinut itselleni kamalan turvotuksen jo edellispäivänä ja söin vielä eilen päivälläkin tosi raskaasti (pizzaa). Olo oli iltapäivällä oikeasti sellainen, että mulla oli kolmen kilon turvotukset päällä. Urheiluun ei ollut eilen mahdollisuutta, joten piti keksiä jotain muuta olon helpotusta.

Kofeiinihan on diureetti eli sillä on nestettä poistava vaikutus. Mulla se toimii oikein hyvin, johtunee osittain siitäkin, että olen yliherkkä kofeiinille. Yksi kuppi vielä menee ihan hyvin, mutta jos juon kaksi kuppia kahvia, niin alkaa vähintäänkin tärinä ja outo olo, joskus myös sydän hakkaa.

Sitten tulee tämä "don't try this at home" -kohta. :D Eli vaikka yksikin kuppi olisi varmasti auttanut, join silti tarkoituksella vähän liikaa, kaksi kuppia sitä kahvia. Päälle join litran vettä kahdessa osassa. Sen jälkeen en juonut koko iltana enää oikein mitään, kun ei janottanut. Sen sijaan sain ravata siellä vessassa vähän väliä, huipputunne! ;) Yhden illan aikana katosi yli kilo, joten olo keveni huomattavasti. Lisäksi näin vähän vaivaa ja laittauduin, jotta olo olisi muutenkin kivampi. Toimii, eikä hintana ollut kuin lievähköt tärinät tällä kertaa.

Nytkin hörpin tässä taas kahvia ja juon paljon vettä, mutta tänään riittää yksi kuppi. :) Yritän myös päästä salille tekemään oikein perusteellisen hikitreenin. Veikkaan, että huomenna alkaa olla jo aika normaali olo!

Turvotusta on vielä varmasti lähemmäs pari kiloa kropassa omasta fiiliksestä päätellen..


Olen nyt tosiaan kolme päivää kyläilemässä ja sunnuntaina lähden ulkomaanmatkalle. Palaan Suomeen ensi viikon loppupuolella, ja sitten aion taas tsempata oikein kunnolla tuon painonpudotuksen suhteen. Kesään ei ole enää kovin pitkä aika, ja sitä ennen on päästävä sinne himoitulle 50-luvulle. Eli ainakin viidestä kilosta pitäisi päästä eroon.

Kyläillessä olen täysin muiden ruokien armoilla. Huomasin, että kasviksia ei ole yhtään! :O

Hilloa, proteiinirahkaa, jogurttia ja riisifruttia, mehukeittoa, juustoa, leikkelettä, hedelmiä, valmisruoka, karjalanpiirakoita, jauhelihaa, rasvatonta maitoa, leipää, kaurahiutaleita, pastaa.. Niillä mennään nyt sunnuntaiaamuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)