tiistai 25. maaliskuuta 2014

Paino tänään

Painopäivityksen aika.

63,4 kg

Viime viikko meni alusta loppuun hyvin, ja ihme kyllä en tainnut syödä yhtään mitään pientäkään herkkua. Vedenjuonti oli kunnossa, unen määrä ja rytmi oli kunnossa, muutaman aamulenkin tein tyhjällä vatsalla.

Kaikki hyvin siis oman toiminnan osalta. Kaikki hyvin myös peilikuvan osalta. Jo viikossa, turvotusten poistuttua, olemus muuttui ihan täysin. :) Olen tällä hetkellä yllättävän itsevarma ollakseni lievästi ylipainoinen, huippua minulta!

Ainoan kolauksen tähän hehkutukseen tuo nyt tuo laihduttamisen päähenkilö eli paino itse. :D Tunnen yleensä turvotukseni tosi hyvin kiloissa (jep...), ja nytkin tuntui, että pari-kolme kiloa lähti viikon mittaan. Vaa'an mielestä painoa lähti vain 1,2 kg. Vähän petyin, kun kuvittelin saavani paremmat alkuvauhdit, mutta ei sitten näköjään. Olinhan syönyt silloin 64,6 kg edeltävänä päivänä pizzaa, karkkia, munkin, kermavaahtokaakaota, jäätelön, paninin..! :D

Ostin muuten vihdoin oman vaa'an, vaikka olenkin vannonut, etten sellaisen kanssa suostu elämään saman katon alla. Nyt elän, ja yritän olla sekoamatta! Toistaiseksi yhteiselo on sujunut ihan hyvin. Vaa'an vaihdoskin saattaa muuten vaikuttaa tuohon painoasiaan, jos se edellinen vaaka näyttikin vähemmän tms. Mut en halua sellaista miettiä, tämä vaaka ainakin näyttää oikein, se tuli testattua kahvakuulalla! Eli 1,5 rasvakiloa on vielä normaalipainoon ja sillä selvä. :D

Pitää nyt vaan painaa noi numerot mielen taka-alalle ja keskittyä omaan oloon ja tekemiseen. Kuten eilen sanoin, olo on hoikempi kuin kertaakaan aiemmin tämän blogin historiassa ja innoissani olen kokeillut jenkkisten, vatsan ja takapuolen huomattavasti ohentunutta rasvakerrosta! Hullulla on halvat huvit. :)

Ps. Sori kuvattomuus. En vaan tiedä mitä kuvaisin, kun tuntuu, että kuvat vaan toistavat itseään. :/ Aina niitä samoja kroppa-/ruokakuvia.

2 kommenttia:

  1. Hei alle 2kg normaalipainoon, ei mee enää kauaa! :) toivottavasti saat vaa'asta lisämotivaatiota, mulla ainakin toimii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, parin viikon päästä olen jo lähellä, jos nyt vaan pysyn kaidalla tiellä. :D Saas nähdä miten tuo vaaka pidemmän päälle vaikuttaa tähän mun projektiini, mut toistaiseksi on kyllä vaan lisännyt motivaatiota. :) En malta odottaa, että paino alkaa numerolla 5, ja sitä ennen tietty se normaalipainokin on tulossa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)