sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Täällä taas

No olipas nyt tauon jälkeen vaikeaa klikata "uusi teksti" -nappia bloggerissa, mut tässä sitä nyt ollaan!

Tuli tosiaan vähän lomailtua taas. Matka oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Matalan hintatason ansioista saatiin nauttia myös huippuhyvästä ravintolaruuasta! :) Huh, en ole varmaan ikinä syönyt niin hyvää kanaa kuin mitä sain ravintolassa. Joka ilta syötiin kolmen ruokalajin illallinen. Ei ehkä tehnyt tuolle painolle niin hyvää, mutta ei haittaa, opiskelijana kun ei yleensä viitsi laittaa rahaa ravintoloihin kuin silloin tällöin.


Eilen pääsin kovan odotuksen jälkeen vihdoin lumilautailemaan! :) Olin niin odottanut sitä. Huomasi, ettei kunto ollut mikään paras - jalat väsyi normaalia enemmän iltaa kohti. Ei se kuitenkaan paljoa haitannut, mukavaa oli silti. Ja huomattavan paljon mukavampaa, kuin mitä se oli silloin kymmenen kiloa painavampana, kun viimeksi kävin lumilautailemassa. Silloin pääsin hädin tuskin nousemaan istualtani pystyyn jalat kiinni laudassa!

Laskettelupäivän eväät olivat aikas epäterveelliset. Yleensä ei tule ihan noin possuiltua. Noh, kerrankos sitä, taas.. kuvissa ei siis todellakaan ole kaikki, mikä meni kurkusta alas.Kello onkin jo sen verran, että taidan jättää kirjoittelut tällä erää tähän ja siirtyä katsomaan viime viikon Puolen vuoden superdieetin sekä Maajussit!

Yritän huomisen puolella ehtiä taas postaamaan, ainakin tämän hetken paino pitää paljastaa, sekä valottaa vähän, että mikä on mun seuraava strategiani saada taas painoa pykälän verran alemmas! Palataan! :)

2 kommenttia:

 1. Mun mielestä talviurheilussa parasta on just kaikki ulkona hillutun päivän ansiosta ansaitut herkkueväät :D Oli se sitten pitsaa ja munkkia laskettelukeskuksen kahviossa tai ruiseväsleivät ja notskilla paistettua makkaraa lumikenkäilyn päätteeksi... ^_^ Maistuu parhaimmalle ikinä! Ehdottoman tärkeä osa koko elämystä siis ;) Kiva, et oot palannut ehjänä kotiin reissusta, tsemppiä uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, kun koko päivän rymyää lumessa, niin sen jälkeen ei tarvitse kaloreita pelätä. ;) Siinä tulee niin paljon kulutettua. Kuuluu kyllä asiaan, mun suosikkini on toi Tazzan kaakao etenkin kovilla pakkasilla! :)

   Kiitoksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)