maanantai 27. tammikuuta 2014

Mahan viereen nukkumaan

No tulipas tästä nyt karkkipäivä! Syytän siskoa, onneksi vietän täällä enää huomisen ja sitten varsinaiseen reissuun taas syömään fiksummin. ;) Ei kai, mukavaa täällä on, mut meidän syöminen on nyt kyllä ollut aikas huonoa.

Tänään

Aamupala:
Pari palaa paahtoleipää sulatejuustolla ja Skyr

Lounas:
Buffet Suola & Pippurissa - 3 isoa lihapullaa, kalanpala, reilu kauhallinen perunamuusia, salaattia ja vesi
Jälkkäriksi pari palaa suklaata

Loppupäivä:
Varmaan jotain puoli kiloa irtokarkkia (kääk)

Vastapainoksi kaksi kävelylenkkiä, yhteensä jotain 1,5-2 h :)

Nyt on kyllä olo aivan liian turvonnut, ja makean jälkeen mieli tekisi kasviksia ja jotain suolaista. En nyt tänään kuitenkaan syö enää mitään. Huomaa, kuinka olo on parempi kun syö fiksusti. Tämän läskeilyn jälkeen onkin taitolaji sitten palata kevyempiin syömisiin, mutta oon ihan luottavainen. Haluaisin keventää jo ulkomailla, mutta samalla pitäisi syödä tarpeeksi, jotta jaksaa kävellä kilometritolkulla joka päivä. Hankalaa.

Vaikeinta on se, että päässä kummittelee vaan ajatus, että en halua lihoa. Haluan nähdä vaa'assa jonkun miellyttävän luvun heti loman jälkeenkin... Hyvää on se, että näistä ajatuksista huolimatta en koe ennen niin tuttua pakokauhua herkkujen takia.

Yritän vaan hokea mielessäni, että en liho näiden 14 lomapäivän aikana ehtaa läskiä kovin paljoa vaikka söisin mitä. Paino ei nouse niin paljoa, ettenkö saisi sitä reissun jälkeen viikossa-parissa pois. Eli ei mitään hätää, pääsen normaalipainoon kesäksi.

Ei se siltikään tarkoita sitä, että kannattaisi syödä näin kuin tänään, ei todellakaan. Enkä aiokaan. Ulkomaanreissussa sokeria tuskin kuluu, alkoholia tulee juotua ehkä parina iltana. Kasvikset jäänee vähän vähiin, mutta yritän ainakin lounaalla valita salaatin. Plaah, tavoitteena löytää hyvä lomailutasapaino näiden päivien aikana: 12 päivää aikaa!

10 kommenttia:

  1. Nautit kuule täysin rinnoin lomasta ja sitten heti reissun jälkeen rupeat tälle mun paastolle niin johan paino putoo! Niin hienoa kuin se onkin, että on pudottanut sen -25 kiloa, mutta valitettavasti siltikin peilistä ensin mua tervehtii tää masu! :D Eli homma jatkuu itsellänikin vielä, mutta ehkä säkin saisit hyvän boostin sun painonpudotukselle tällaisen tiukan paaston aikana! :)

    http://pudotus.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sillä kyllä kilot lähtis, mut vähän hirvittää ajatuskin noin tiukasta paastosta. :D Itteni tuntien siinä ois riskistä, vaikka houkuttelevalta tuntuiskin.. Noh, pitää katsoa mitkä ovat tuhot reissun jälkeen. :D

      Poista
  2. Nyt vaan nautit, pidät kohtuuden mukana (ainakin melkein aina), annat itsellesi luvan herkutella äläkkä stressaa :) pari kiloa tulee pelkästä nesteestä ja jos paino nousisi vaikka puoli kiloa niin ei se maailman loppu ole :) palaat ruotuun sitten napakasti loman jälkeen niin siihen asti ota rennosti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noinhan se on, vaikeeta vaan saada pää silleen oikeesti tajuamaan sama. Höh, yritän parhaani, kiitos vaan rohkaisevista sanoista! :)

      Poista
  3. Niinku sanoit, nii ravintolassa valitse salaatti ja koita pitää kiinni reilusta mutta terveellisestä aamiaisesta niin hyvin menee :) Kävelessä tulee niin paljon liikuntaa etten kyllä usko että mitenkään voit lihoa jos et nyt ihan ala mässäilemään... Mut muista myös nauttia ja syödä jälkkäriä - eihän lomassa muuten oo mitään ideaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joka sana! Meillä vaan on aika epäsäännölliset päivät eikä mitään aamiasbuffetteja ole tarjolla, joten saas nähdä mitä syödään.. Luultavasti pakko syödä harvoin ja paljon, että jaksais. Mut parhaani teen, eiköhän se ihan hyvin mene! :)

      Poista
  4. tsemppiä urakkaan ! :)

    ♥: jouua.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. heippa! tykkään kovin blogistasi ja tätä on kivaa lueskella, kirjoittelet ihanan järkevästi etkä ole vetänyt äärimmilleen projektiasi, mikä tsemppaa myös minua siinä ettei laihduttamisen tarvitse olla 110% rääkkiä. Tästä päästäänkin siihen, että muista NAUTTIA reissustasi! olet selvästi pyöritellyt mielessäsi paljon stressin aihioita liittyen ruokaan lomalla - mutta niin kuin itse sen totesit, mitään niin dramaattista et voi syödä että koko laihdutusprosessisi nollautuisi alkulukemiin. Lomalla ollaan myös usein koko ajan liikkeellä, joten vaikka painosi ei putoaisi, todennäköisesti se ei ole myöskään nousemassa parin hassun viikon takia. Nauti ja koe myös paikallinen ruokakulttuuri, ilman omantunnon tuskia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Onpa kivaa palautetta, kiitos siitä! :) Upeeta jos joku muukin on täältä saanut sitä fiilistä, ettei laihduttamisen tarvitse olla pelkkää kurjaa kituuttamista.

      Kiitos paljon tsemppaavista sanoistasi, yritän pitää nuo mielessä vaikka lomasyömiset hieman harmittavatkin. Nyt pitää keskittyä reissuun ja ihmetellä sitä painoa sitten kotona! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)