sunnuntai 18. elokuuta 2013

Huumorintaju koetuksella

Ei naurata ei, kaikki on tänään mun ruuanlaittoa vastaan.

Piti pilkkoa kaalta ja porkkanaa iltaruokaa varten, mutta kun avasin leikkuulaudan, niin siellä oli vanhat sipulin- ja porkkanankuoret ja niiden alla hometta! En ymmärrä miten olin unohtanut ne sinne. :( Kiva saada vuokra-asunnon leikkuulauta homeeseen, ihan turhaan yritin jynssätä sitä.

No, seuraavaksi laitoin sitten suikaleet kattilaan, heitin vettä sekaan ja aloin keittää rehuja. Hetkeksi läppärille.. ja kun menin takaisin keittiöön, niin vesihän oli kiehunut pois ennätysvauhtia ja koko homma palanut pohjaan ihan totaalisesti. Sinne meni se kattila. Ja ruoka.

Nyt on siis leikkuulauta ja kattila pilalla, kuin myös mun ruoka. Jääkaapissa ei oo mitään nopeeta ja mulla on ihan hirveä nälkä! Juoksisin heti lähi-Siwaan hakemaan edes jotain, mutta kun kämppä savuaa vielä siihen malliin etten uskalla. Jos palovaroitin kuitenkin alkaa huutaa.

Tänään on muutenkin ollut pitkästä aikaa makeanhimoa, nälkää ja voimattomuutta enemmän kuin laki sallii, joten tuli nyt tosi huonoon saumaan tämä aterianskippaus. Ei yhtään tee mieli rahkaakaan, kun kunnon ruoka jäi välistä. Ehkä kuitenkin syön sen rahkan vaan ja painun nukkumaan täällä palaneenhajuisessa asunnossani.

Jos huomenna menisi taas paremmin.

6 kommenttia:

 1. .... ei voi olla totta! tähän tilanteeseen käy kyllä se sanonta strömsöstä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :D Just kolhaisin auton pohjaa epätasaisella alustalla (unohdin ettei se ookaan maasturi..), ja sieltä alkoi repsottaa joku pakoputkeen kuuluva kappale, jonka iskä sitten sai sahata kokonaan pois. Nyt tuhoan sitten keittiötäni. :D Apua, onneksi tämä päivä loppuu pian.

   Poista
 2. Parempaa tätä päivää ja hyvää alkanutta viikkoa. :)

  VastaaPoista
 3. Mikään ei ole kyllä ärsyttävämpää kuin pieleen menneet kokkailut ja hirveä nälkä. Ylipäänsä kokkaus nälkäsenä :) Itsellä onnistui ruuat kyllä mutta ei ole kiva heilua hellan äärellä kun ei jaksaisi edes seistä kun sokerit on alhaalla ja kädet alkaa uhkaavasti täristä ja hölmöillä. Säännölliset ruoka-ajat kunniaan sekä 3-4h välein syömiset, nimimerkillä lounasta kello seitsämältä illalla ja sitä ennen kaksi kuppia kahvia ja kaksi leipää - höm. Huomenna sitten paremmin suunniteltu päivä ja ruoka-ajat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tiedän tunteen! Säännölliset ruoka-ajat on kyllä niin tärkeät, toi sun "lounasta illalla" -juttu kuulosti aivan liian tutulta mullekin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)