perjantai 13. syyskuuta 2013

Burnereita?

Voitin (kerrankin voitin jotain!) arvonnasta 20 € lahjakortin Luontaispörssiin.

Nyt iski sitten hirveä ongelma, että mitä ihmettä oikeasti tilaisin. Ilmaista mainosta Luontaispörssille (olkaa hyvä vaan), mutta siis kun sieltä tuntuu löytyvän kaikkea. Ravintolisiä niin arkeen kuin treeniinkin, treenivälineitä, treeniaiheista kirjallisuutta, ruoka-aineita, jopa pesuaineita.

Päässä on pyörinyt vaikka mitä vaihtoehtoja: voimapyörä, Fastin protein pudding, soijalesitiini, stevia, rasvanpolttoravintolisää, proteiinipatukoita, biotiini hiuksille ja kynsille, green tea -kapselit, vitamiinit...

Vähän mua kiinnostaisi tilata Fastin burnereita. Ne on sellaisia, joita ei kyllä normaalisti ostaisi.. Mutta nyt kun halvalla saa, niin mitäs jos kokeilisinkin? Purkista riittäisi kuukaudeksi.

fast.fi
Tuotetietoa:
"Burner on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka haluavat vähentää kehon rasvavarastoja ja ylläpitää tehokasta aineenvaihduntaa. Burner sisältää optimaalisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia, joilla on tutkitusti tehokkaita vaikutuksia rasvanpolttoon ja laihtumiseen. Burner myös lisää harjoitustehoa ja piristää, sekä ehkäisee stressiperäistä keskivartalolihavuutta."

"Fast Burner on kehitetty viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta aineenvaihduntaa kiihdyttävistä, sekä rasvan käyttöä energiaksi lisäävistä aineksista. Kehon rasvojen vähentämisessä on olennaista toisaalta varastorasvojen (triglyseridien) hajotus vapaiksi rasvahapoiksi eli lipolyysi ja rasvahappojen vapautus verenkiertoon, kuljetus verestä soluihin ja soluissa rasvahappojen kuljetus niiden ”polttokoneistoihin”, mitokondrioihin. Näille vastakkaisena toimintana kehossa on varastorasvojen synteesi muun muassa positiivisen energiatasapainon johdosta, mihin taas vaikuttaa kylläisyyden säätely. Fast Burner on suunniteltu tehostamaan kaikkia kehon rasvan vähentämisen komponentteja ja vähentämään rasvavarastojen lisääntymismekanismeja. Fast Burner:n ainesosien, vihreän teen ja niiden sisältämien katekiinien, L-tyrosiinin, kalsiumin, evodiamiinin ja L-karnitiini-L-tartraatin on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu kiihdyttävän rasvan palamista (3, 6, 7, 15, 19). Fast Burner sisältää myös fosfatidyyliseriiniä, joka epäsuorasti saattaa vähentää rasvan varastoitumista elimistöön (5). Fast Burner:n aktiivisten ainesosien on osoitettu myös synergisesti tehostavan toistensa vaikutusta elimistössä (1, 6). Ainesosien pitoisuudet on lisäksi määritelty tasolle, joilla niillä olemassaolevan tutkimustiedon (1) ja käyttäjäkokemusten valossa näyttäisi olevan fysiologisia vaikutuksia."

(Lähde: luontaispörssi.fi)

Voisin kokeilla syödä sen kuukauden verran mahdollisimman puhtaasti ja vielä napsia näitäkin siihen lisäksi. Huuhaata tai ei, niin tuskin siitä haittaa ainakaan olisi.. Silti tuntuisi jotenkin tyhmältä uskoa johonkin pillereihin edes tämän vertaa. 

No, vielä mietinnässä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)