maanantai 9. syyskuuta 2013

Seitsemännen viikon yhteenveto

Tuntuu, ettei oikein ole mitään raportoitavaa viime viikosta, kun meinaa muu elämä viedä kaiken ajan kaikelta laihduttamisen hienosäädöltä. :D Pakko nämä yhteenvedot on silti kirjoittaa, nämä ovat helppo keino katsoa jälkeenpäin, että miten se homma etenikään.

Maanantaista torstaihin söin kiltisti ja melkein joka päivä taisin käydä aamulenkilläkin. Torstaina kävin pitkästä aikaa ratsastamassa ja sekin meni kyllä täysin liikunnasta. Viikonloppuna, mukaanlukien perjantaina, tuli syötyä vähän sitä ja tätä, ei hurjia övereitä mutta kuitenkin niin, että tuskin paino missään kiitolaskussakaan oli. Viikonloppu oli muuten aktiivinen, eli koirien ulkoilutusta, fyysistä työtä ja yksi kevyt salikäyntikin.

Seitsemännen viikon aikana paino laski jo 66,4 kiloon. :) Normaalipainoon on siis tässä kohtaa matkaa vielä 4,5 kg.

Blogi täyttää muuten huomenna 2 kk. Vilkaisin äsken, että blogilla on 42 julkista rekisteröitynyttä lukijaa. Blogilistalla blogilla on 15 tilaajaa ja Bloglovinissa 9. Yhteensä 66, yhtä paljon kuin mitä mulla on kiloja. :D Plus sitten vielä te salaiset lukijat ja muut piileksijät, jotka ette näy missään listoissa. :)

Tässä kohtaa haluan kiittää teitä kaikkia, jotka jaksatte seurata mun urakkaani. Mun ei tulisi mieleenkään luovuttaa tai kadota mihinkään, kun tiedän, että noin moni haluaa nähdä mun onnistuvan. En aio tuottaa teille pettymystä, vaan saatte nähdä mun laihtuvan tavoitepainooni. Erityiskiitos teille, jotka jaksatte kommentoida ja tsempata. Teidän kommenteillanne on todellakin merkitystä!

Edelliseen postaukseen viitaten, mun on nyt mentävä, jatketaan taas torstaina! :)

2 kommenttia:

 1. Luin sun blogin läpi ja kiinnostuin! Ihan mahtava blogi ja tykkään kun sä kirjoitat niin usein! Tsemppiä painon pudotukseen!
  Mullakin on synnytyksen jäliltä kropan kiinteytyskuuri meneillään ;) Ja herkkulakko, joka on mulle ihan tuskaa kun oon niin mässääjä: syön suruun ja ahistukseen, syön iloon ja kavereitten kanssa, syön vaikkei tee mielikään :D

  h-ihanaelama.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos kovasti kivasta palautteesta ja tervetuloa seuraamaan matkaa tästä eteenpäin! :) Juu tutulta kuulostaa, syöminen usein tuntuu olevan ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. :| Tsemppiä sullekin, löydät varmasti itelle sopivan tavan päästä kuntoon! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)