torstai 26. syyskuuta 2013

Stadium-tilaus ja salinvaihto

Bongasin jostain blogista Stadiumin tarjoaman 25 % alennuksen koko nettivalikoimasta kuun loppuun asti. Siispä rynnin heti verkkokauppaan ja laitoin parit jutut tilaukseen: sadeasun ja aluskerraston. (Kuvat: stadium.fi)


Tuon HellyHansenin aluskerraston hintaa oli jo ennestään laskettu 15 eurolla ja lisäksi sain siitä vielä sen -25 % pois. Aika hyvä diili! Sadevaatteet tulee kyllä niin tarpeeseen, koska näin koiranomistajana sinne ulos on lähdettävä, satoi tai paistoi. Ja aika usein sataa... Ei ole kiva ulkoilla kaatosateessa vaatteet läpimärkinä.

Koko tilaus maksoi vain noin 70 €, joten ei paha ollenkaan.

Ainut jännä asia tässä on vaan se, että mahtuuko noin tilaamani vaatteet mulle. Sadeasu on kokoa 36 ja aluskerrasto kokoa S. Varsinkin alaosan kanssa voi tehdä tiukkaa. No katellaan. Tai sitten mun pitää laihtua ensin vielä vähän ja käytän sitten, eiköhän marraskuussakin vielä tule vettä taivaalta. En halunnut ostaa isompia, koska ne on sitten jo ensi syksynä liian isoja. Nämä toivottavasti menee sitten monta vuotta. :)

Ja sitten toinen asia... mulla on muutto tulossa ensi kuun lopulla. Voi hitto, tässä on nyt niin paljon kaikkea muutakin, ja nyt vielä pitää alkaa muuttorumbaankin! Muuttaminen ei tosiaankaan ole mitään kivaa puuhaa. Tällä kertaa mun pitää kaiken muun lisäksi vielä myydä mun sänky ja toinen sohvani pois, toivottavasti saan ne kaupaksi ennen muuttopäivää. 

Onneksi uusi asunto on kuitenkin kiva, ja mikä parasta, ihan kaupungin keskustassa. Ei tämä nykyinenkään sijainti missään korvessa ole, mutta kyllä täältä vartin verran ajaa silti pyörällä keskustaan. Uudelta asunnolta Kauppatorille on matkaa hurjat 400 metriä. :) Aion silti käyttää samoja lenkkipolkuja kuin nytkin. Aamulenkkini pituus kasvaa vajaasta viidestä kilometristä reiluun kuuteen kilometriin. Hyvä vaan! 

Mutta yksi asia on vielä ylitse muiden tässä muuttoasiassa... nimittäin salinvaihto. Olen tähän asti käynyt pelkillä pikkusaleilla ilman ryhmäliikuntamahdollisuuksia tai muuta. Nyt muuton myötä keskustan salit ovat munkin ulottuvilla, ja kartoittelin niitä eilen. Lähin sali on reilun korttelin päässä, matkaa kämpältä sinne on 350 m. Ei voisi paljoa lähempänä olla. Juuri tämä sali oli muutenkin suosikkini keskustan saleista, joten sinne vaan sitten korttia hommaamaan ensi kuun lopussa.

Vielä en vain ole päättänyt, että otanko pelkän salikortin vai maksanko myös ryhmäliikunnoista. Jotenkin ryhmäliikunnat tuntuu vieraalta ajatukselta mulle, en vain näe itseäni pomppimassa siellä. Mutta toisaalta enhän mä ole kokeillut, voin vaikka tykätäkin? Täytyy laittaa mietintään tämä asia. :)

6 kommenttia:

 1. Mä sain sähköpostiin tiedon tosta alesta, ja menin tietty intopinkeenä kattomaan. Paljon kivaa siellä näky, mutta aina kun tuli se tilanne että olisin kokoa napauttanut, niin paniikki iski.

  Mä en saanu tilattua mitään vaikka olisin tahtonut, koska en vaan osaa valita kokoa. Ärsyttää kun nyt olis niin hyvä tilaisuus!

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on muutama päivä aikaa rohkaistua ja tilata! :D Kerrankin kun on kunnon aleprosentti.

   Ei mut toi koon valinta tällaisessa tilanteessa on oikeesti hankala juttu. Kun ei edes tiedä minkä kokoinen tulee olemaan, ja toisaalta haluaisi tietysti käyttää niitä vaatteita jo nyt. Oma nykyinen kokokin on välillä vähän kysymysmerkki... Höh.

   No, ite päädyin kuitenkin tilaamaan, sovitan niitä sitten kotona ja jos vaikuttaa siltä ettei niistä oo mihinkään nyt eikä lähiaikoina, niin sitten palautukseen vaan. :)

   Poista
 2. Mulla olis haaste siulle mun blogissa! =)

  h-ihanaelama.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tein tuon viime kuussa joten jää nyt tekemättä, mutta kiitos kuitenkin! :)

   Poista
 3. Tilasin ton saman sadeasun itekki, toivottavasti oikean kokoisena :) Aika hyvä tarjous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, nyt sitten vaan odotellaan paketteja saapuvaksi niin päästään sovittelemaan! :) Kyllä, kerrankin oli annettu ihan kunnon aleprosentti ja vieläpä koko valikoimasta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)