maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuudennen viikon yhteenveto

Taas on viikko kadonnut jonnekin.

Kuudennella viikolla paino laski reilusti 67-alkuisiin lukemiin. Jes, nyt vaan kärkkymään lukua 66, joka ei ole ollenkaan kaukana.

Tein muutamana aamuna 50-60 minuutin aamulenkin tyhjällä vatsalla, ja epäilenpä, että se todella vauhditti painonpudotusta. Salitreeni loisti valitettavasti edelleen poissaolollaan. Muutosta tähän odotellessa, olisi niin kiva päästä salille viimeistään loppuviikosta. Siihen asti jatketaan ahkeralla lenkkeilyllä, ei sekään hukkaan mene. :)

Mitä tulee liikuntahaasteisiin, 30 days challenge tipahti pois, mutta C25K vedetään loppuun asti. :)

Syömiset meni esimerkillisesti viikolla, sain syötyä paljon enemmän kanaa kuin aiemmilla viikoilla. Viikonloppu taas meni tuttuun tapaan vähän soveltamiseksi, suklaatakin mahtui syömisiin. Lauantaina ei jäänyt kovin paljoa vajetta. Kalorit eivät kuitenkaan menneet yhtenäkään päivänä yli.

Ihan hyvä viikko, motivaatio ei ole kadonnut mihinkään! Päinvastoin suorastaan, ihanaa huomata kropassa muutoksia miltei päivittäin. :)


Iloiseksi yllätykseksi tällainen huppari (koko S) mahtui taas päälle. Milloinkohan olen tuotakin viimeksi käyttänyt? Vähän pitää vielä laihtua, että se on mukavampi päällä.

2 kommenttia:

  1. Vou! Näytät tossa kuvassa jo tosi hoikalta, et todellakaan yhtään ylipainoselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Siltä se tosiaan näyttää, tosin kyllä toi puhelimen kamera taitaa vähän kaunistella totuutta. :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)