perjantai 27. syyskuuta 2013

Faking before-after

Even blogista idean saaneena mun oli pakko kokeilla tehdä itsestänikin virtuaaliset ennen-jälkeen-kuvat.

Oman näköishahmonsa saa luotua osoitteessa modelmydiet.com.

Nauratti laittaa tämän postauksen tunnisteeksi muutoskuvat, mutta no, muutoskuvia nämäkin tavallaan ovat. ;) Pidemmittä puheitta, tässä mun ennen-jälkeen-kuvat eli 75 kg --> 53 kg.

Joopa joo, vielä on hieman matkaa, mutta ensi kesän aikana haluaisin viimeistään saavuttaa tuon n. 53 kg. Saa nähdä kuinka mun käy. :)

Nyt alan pakata, tämä viikonloppu meneekin poikkeuksellisesti toisella paikkakunnalla. Ajattelin olla niin extreme, että jätän läppärin kotiin! Tuleekohan hirveät vieroitusoireet... Seuraavaa postausta tulossa sitten taas maanantaina! :)

4 kommenttia:

 1. Mietinkin, mikä on ns. lopullinen tavoitteesi. :) Täytyy sanoa, että 53 kg kuulostaa todella vähältä, koska näytät nytkin ihan sutjakalta! Olen itsekin laihdutuskuurilla - toivottavasti viimeisellä sellaisella - ja asetin tavoitteekseni 59 kg. Päätin, että aion olla tyytyväinen silloin. :) Aiemmin tavoitteeni ovat olleet 52 kg tai jopa alle 50 kg. Kokemus on kuitenkin opettanut, että en pysty pitämään painoani niin matalalla. Yritän hyväksyä sen, että nyt 25-vuotiaana voin painaa vähän enemmänkin. Ja 59 kiloisena painan jo kymmenisen kiloa vähemmän kuin painavimmillani, joten sehän on huomattavasti parempi lukema. Ehkä sinunkaan ei enää tarvitse painaa niin vähän kuin teininä? :) Tiedät itse tietenkin parhaiten, mikä on sinulle sopiva paino. :) Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tää postaus saattoi johtaa vähän harhaan, mä en ole oikeastaan vielä mitenkään päättänyt sitä lopullista tavoitetta. :) Mutta tuo 53 kg on siinä mun pituisen ihmisen normaalipainon puolivälissä, myös kehonkoostumusmittauksen mukaan pituiseni ihannepaino. Muistan myös itseni siinä painossa ja se vaikutti ihan sopivalta. :)

   Tiedän kyllä, että olen varmaan aika tyytyväinen jo siinä kohtaa, kun paino alkaa numerolla 5, mutta toisaalta haluaisin nähdä itseni siinä ns. ihannepainossakin. Vaikka se paino ei siellä niin kauaa pysyisikään, niin ainakin olisi tullut käytyä siellä. ;)

   Mutta joo, pitää nyt katsoa kuinka tässä käy. Pääsisi nyt ensin sinne normaalipainoonkin! :D

   Kiitos ja tsemppiä myös itsellesi!! :)

   Poista
 2. Vähänkö hauska ohjelma! :D Heti tekemään omaa näköisversiota! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en kans voinu millään vastustaa kiusausta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)