sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Parin päivän tauko tiedossa

Kyllä nyt on pitänyt taas kiirettä, mutta onpahan mukava viikonloppu takana töistä huolimatta. :)

Tulin just äsken kotiin, jossa on jääkaappi ihan tyhjä taas. Onneksi lähi-Siwa pelastaa. Nyt on sen verran jotain kaapissa, että pärjää huomisiltaan asti.


Tässä on tapahtunut hieman kaikenlaista viime päivinä, ja lopputuloksena mä lähden huomenna maanantaina työmatkalle. Palaan takaisin Suomeen vasta torstaiaamuna.

Tässä kohtaa selvennän vähän mun työjuttuja, kun puhun aina vaan "töistä" sen enempää erittelemättä. Eli teen siis periaatteessa kahta työtä, viikolla mielenkiintoista toimistotyötä ja viikonloppuisin fyysistä työtä. Toimistotyöstäni pidän, viikonlopputöistä en niinkään. Mutta tällä hetkellä tilanne on tämä ja sillä mennään, toivottavasti pääsen jossain kohtaa tiputtamaan tuon tylsemmän työn pois. :) Tämä matka liittyy tietysti tuohon toimistotyöhön.

Tämä meinaa nyt pientä taukoa blogiin, en usko että hotellissa tulee päivän päätteeksi enää blogiin kirjoiteltua. Huomenna meinaan vielä yrittää ehtiä kirjoittaa viikkoyhteenvetoa kuluneesta viikosta, mutta tiistaina ja keskiviikkona on hiljaista. Tiedoksi, ettette ihmettele, että mihin katosin vaikka yleensä olen kirjoitellut joka päivä. Mä en aio kadota täältä blogista minnekään kesken kaiken, ei huolta!

Nyt on viimeiset kolme päivää ollut aika sekalaista syömistä, paino tuskin on viikonlopun aikana päässyt ainakaan putoamaan.. Ei mitään hurjia ylilyöntejä ole kuitenkaan ollut. :) Vielä seuraavat kolme päivää syön jotain muuta kuin rahkaa ja raejuustoa, pyrin syömään reissussa silleen kuin normaalit ihmiset syövät. :) Laihduttamista en aio ajatella.

Torstaina palaan taas normaaliin ruokavalioon ja siitä starttaakin 9 päivän tehospurtti! Tarkoittaa siis sitä, että aion mennä joka päivä aamulenkille ja syödä soveltelematta, jotta saan painoa taas alas näiden löysäilypäivien jälkeen. Toivottavasti paino ei näiden 6 päivän aikana pääse ainakaan nousemaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)