lauantai 7. syyskuuta 2013

Peruslauantai

Mun kaikki viikonloput on ihan samanlaisia. Töitä, ja suunnitelman ohi syömistä. :D Minkäs teet, kun viikonloppuisin ei tule käytyä kotona kuin kääntymässä. Samalla kaavalla olen mennyt koko ajan, eikä tämä tunnu painonpudotusta sen kummemmin haittaavan, joten mikä ettei, pysyypähän hyvä fiilis ja viikolla jaksaa syödä rahkaa taas ja käydä aamulenkeillä.

Perjantain ruokailut
Pieni lautasellinen puuroa lusikallisella omenahilloa ja tilkalla rasvatonta maitoa
Profeel-proteiinirahka
4 konvehtia
banaani
alla oleva annos eli yrttitäytteinen seitileike ja salaattia (leipäjuustoa, fetaa, tomaattia, kurkkua, pinjansiemeniä, cashew-pähkinöitä, balsamicoa), sämpylä ja iso kultalonkero


Aika iltapainoitteista oli tuo energiansaanti. Vastapainoksi pysyin hyvin liikkeellä, eli 5,5 h fyysistä työtä, koirien ulkoiluttamista pitkin peltoja ja vielä kuntosalikäyntikin illemmalla. Salikäynti jäi kyllä tosi kevyeksi, kun oli lihakset edellisen päivän ratsastuksen jälkeen niin muusia ettei tullut treenistä oikein mitään.

Lauantain ruokailut
Pieni lautasellinen puuroa lusikallisella omenahilloa ja tilkalla rasvatonta maitoa
banaani
muutama herrasväenpikkuleipä ja konvehti työpäivän aikana (höh tyhmä kahvipöytä!)
tota eilistä salaattia lounaaksi ilman mitään lihaa tai kalaa

Tässä tilanne tähän mennessä. Kohta syön puolikkaan uunimakkaran juustolla ja kukkakaaliamuusia. Ja varmaan tuota samanlaista salaattia kuin eilenkin. Lähden illemmalla vielä kaverin luo, en tiedä tarjoaako jotain, mutta alkoholia en ainakaan ota kun olen autolla liikenteessä. Liikuntaa tälle päivälle ei pahemmin tule, no 8 tunnin työvuoron tein ja koiria ulkoiluttelen, mutta siinä se!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)