sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Paino tänään

Pidemmittä puheitta:

65,2 kg

Viimeksi painoin 66,4 kg, eli olen keventynyt 13 päivässä 1,2 kg. Ihan mukavasti! Nestetasapainon vaikutusta painoon on aika turhanpäiväistä spekuloida, mutta spekuloidaan nyt ihan huviksi kumminkin! ;)

Söin edellisenä iltana leipäjuustoa, joka oli hieman suolaista. Vielä juuri ennen nukkumaanmenoa join kaksi isoa lasia vettä. Normaalisti jos juon noin paljon vettä ennen nukkumaanmenoa, joudun yöllä heräämään vessaan. Nyt niin ei käynyt. Joten hah, suolaturvotusta kropassa. Oliskohan numero 64 näkynyt jo vaa'assa ilman leipäjuustoa? No samapa tuo, numero kun numero, juusto lakkahilloineen maistui hyvältä. Luvun 64 ehtii nähdä ruudulla sitten ensi viikollakin. :)

Tänään oli työpäivä ja söin ehkä vähän reippaammin, kun viime päivät ovat menneet aika alhaisilla kaloreilla.

Aamupala:
Reissumies (tosi tumma) oivariinilla, juustolla ja pippurisella naudanpaistilla + rehuilla. Lasi rasvatonta maitoa.

Lounas:
Savukalasalaatti (Maija Laineen pitopalvelu) jälkkäriksi 40 g tummaa minttusuklaata ja superohuen olematon pullasiivu ;)

Välipala:
40 g tummaa minttusuklaata

Päivällinen:
Yksi tortilla. Täytteenä lusikallinen guacamolea, kermaviiliä, kurkkua, tomaattia, salaattia, jauhelihaa ja salaattijuustokuutioita.



Siinäpä se, olo on sopivan kylläinen enkä taida tänään muuta enää syödäkään. :)

10 kommenttia:

  1. Leipäjuusto on niiiiiiiiiiiin hyvää! :P

    Ei mulla muuta.

    Noeivaan, hieno lukema! ^^ Siitä se vaan alenee (ei tietenkään loputtomasti, tarkoitin vain ettei nouse enää :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :D Sen kanssa meillä oli vielä aitoa lappalaista lakkahilloa. Ei olis paljon täydellisempää voinut olla! Ja mikä parasta, pienehkö annos riitti mainiosti. :)

      Poista
  2. Vähänkö rupes tekemään mieli tortilloja :D pitääkin vääntää tollasta joku päivä mitä oot tehnyt, näyttää hyvältä (etenkin nälkäisen silmin)!

    Ja hieno suoritus, tsempit sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah suosittelen, onhan noi hyviä. :D Ja toi mun oli vielä noin kevyillä täytteilläkin, joten ei mikään huono valinta terveellisyydenkään puolesta! :)

      Kiitos! :)

      Poista
  3. Mun blogissa on sulle haaste (:

    millonsiitatuli.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia haasteesta, mutta jää multa kyllä tällä kertaa välistä. Oon jo niin monta kertaa näihin vastaillut! :)

      Poista
  4. Jee! Sun blogi on kyllä ehdottomasti top5 motivoivimman blogin joukossa. Ja oot vielä niin super-herttainen! :D Myöskin toi, että ollaan suht samanpituisia (oon 158-159cm) tekee sun laihdutuksesta mielenkiintoisemman. Paljon kivempi seurata samoista lukemista lähtenyttä kuin jotain 175cm pitkän taivalta, vaikka yhtä arvokkaita kaikkien pudotetut kilot on! :)

    Tsemppia :)

    neitim.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihan pisti hymyilyttämään! :)

      Ymmärrän hyvin tuon, jokin niissä samanpituisten tarinoissa vaan motivoi ekstrapaljon. Kai se on sitä, että pystyy samaistumaan toisen projektiin vieläkin kokonaisvaltaisemmin! Me lyhyemmät tiedetään, kuinka iso juttu on vaikkapa 50-luvulle pääsy, siinä missä pidemmille vastaava luku on varmaan joku kutosella alkava. :D

      Kiitos! :)

      Poista
  5. Sulla on aivan mahtava asenne!
    <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)