maanantai 19. elokuuta 2013

Mahan muutoskuvaa


Otin tänään taas väliaikakuvaa mahasta istuessani. Näiden kuvien välissä on 3 viikkoa ja -2 kg. Vain kaksi kiloa! Silti ero on aika selkeä.

Nyt takapuoli ylös sohvalta ja tekemään päivän haastetreeni. Tänään vuorossa 75 kyykkyä, 45 vatsarutistusta ja 45 sekuntia lankkua.

Mun koiran mielestä on tosi hauskaa, että rehkin kotona. Se makasi mun vieressä, kun tein kyykkyjä, joka kerta, kun laskeuduin kyykkyyn, se heilautti häntää niin, että se tumpsahti lattiaan. Mun kyykkyjen tahtiin siis vaan kuului, että "tumps, tumps, tumps"... Kun siirryin vatsalihasliikkeisiin, se sai hepulin ja yritti tulla nuolemaan naamaa. Lankun ajaksi oli pakko komentaa se kauemmaksi, koska piti keskittää kaikki voimat siihen pitoon! :D

ps. Kyllä mulla on shortsit jalassa kuvassa, vaikkei ne näykään. Kämppä on kuin sauna. Tulis jos se syksy.


8 kommenttia:

 1. Vau mikä ero!! Ihan uskomatonta, miten paljon ulkonäkö voi muuttua vaikka on kuitenkin vain pari kiloa kevyempi... Loistava suoritus, tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :D Kun laihduin pari kiloa, luulisi, että jotain lähti muualtakin, eikä vain keskivartalosta. Taitaa salitreenillä ja muulla liikunnalla olla näppinsä pelissä. :)

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Tosi mukava seurata muidenkin höllyvien vatsojen laihdutus urakkaa :) Kyl me joku päivä kuule näytämme viel hyvälle! Ite harrastan kahvakuulailua kotona ja youtubesta löytyy mahtavia videoita. :) Suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taatusti näytetään! :D Mulla muuten onkin kahvakuula, muttei oo hetkeen tullut käytettyä. Sillä on kyllä ihan hauska treenata, pitääkin jossain kohtaa ottaa taas kuvioihin, kunhan nuo liikuntahaasteet loppuu. Kiitos vinkistä. :)

   Poista
 3. Sulla näkyy kyllä muutos todella hyvin :) Vyötärö selkeesti esillä ja iho kiinteytyny laihdutuksen mukana.

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyllä tosi iloinen, että iho on pysynyt niin hyvin menossa mukana. :)

   Poista
 4. Tsemppiä sulle kovasti!=) jään innolla seuraan sun edistystä. VAU!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kävin sun blogissa, pitääkin syventyä siihen oikein ajan kanssa. Hurjasti oot saanut kiloja pois, upeeta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)