lauantai 17. elokuuta 2013

"Ei päivääni pilanneet niin helpolla...

... eikä vieneet, ei saaneet ne pois tätä loistavaa tunnelmaa..." Tympeä työvuoro nimittäin. Pyydän anteeksi näitä ällöpositiivisia postauksia, mutta mulle on näköjään tapahtunut jotain ja oon niin iloinen koko ajan. :) Mulla ei oo pitkään aikaan ollut tällasta oloa. Ihan kuin jostain suosta olisi noussut ja yhtäkkiä kaikki on niin ihanaa, vaikkei mitään erikoista ole edes tapahtunut.
pic: smartbuyglasses.com

Aamun lyhyt 7-13 työvuoro oli äkkiä pois alta ja sitten äidin kanssa kaupoille. Silmäasemalla oli todella hyvät alennukset, joten ostin sitten uudet Pierre Cardinin aurinkolasit 25 eurolla (norm. n. 90 €).
Ostin myös uudet silmälasit, vaikka yleensä käytänkin piilareita. Kehykset linsseineen maksoi vain 180 € (norm. 450 €), että aikas hyvä alennus oli siinäkin! Nyt vain odottelemaan, että silmälasit ovat valmiit ja saan käydä noutamassa ne.


7 kiloa lievän ylipainon puolella.


Syömiset
Skyr vanilja
kaurapuuro mehukeitolla ja mustikoilla
mozzarella-focaccia Coffee Housessa (...)
36 g Tobleronea (...)
rahka mehukeitolla ja vehnäleseellä

Kalorit kuitenkin 1400-1500 eli vajeella mennään tämäkin päivä. :) Ruuan laatu kyllä on nyt edelleen mitä sattuu. Onneksi sentään tuliais-Tobleronet loppui nyt! Tällaiseksi tämä menee heti kun jääkaappi on tyhjä ja on kiireisiä päiviä. Huomenna teen oikein pitkän ja hartaan kauppareissun ja lataan taas jääkaapin ensi viikkoa varten. Ostan niin paljon rahkaa kerralla kuin vaan kehtaan, heh. :D Ensi viikolla aion muuten aloittaa aamulenkit. Olosuhteidenkin pakosta, että saan koiranpennun kunnolla väsymään ennen kuin lähden toimistolle... Toivottavasti tyhjän mahan lenkit saa rasvan palamaan, nyt kun vielä vähän tsekkaan tota ruuan laatua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)