keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Maitorahkapatukoita... wtf?

Oli niin pirteä sää aamupäivän lenkillä..

Tuoretta ananasta välipalaksi!

Tänään kaupassa maitotuotehyllyä ihmetellessä silmiin osui aika omituinen tuote: Maisku välipalapatukka, jossa on 51 % maitorahkaa. Ja ei, tämä ei todellakaan ole mikään terveystuote, kuten kääreestä voi päätellä! Joku lasten makea välipala. Mut mun oli silti ihan pakko kokeilla millasia ne on, ihan huvin vuoksi. Maitorahkapatukka vaan kuulosti niin kummalliselta!


Yksi patukka oli 38 g ja energiasisältö siinä on suunnilleen seuraavanlainen: 
130 kcal
3,4 g proteiinia
8 g hiilihydraattia
9 g rasvaa

Sisälsi tottakai sokeria.

Koostumus oli todella outo, koska täyte oli niin löysää ja pehmeää! Ohut kaakaokuorrute hädin tuskin piti patukan koossa. Maku noissa oli ihan todella makea, en pysty se enempää sitä kuvailemaan millään...  En oikein tykännyt, enkä voi suositella. :D

Kaikkea sitä keksitään...


Varmaan huomaattekin, että postausta tulee hieman harvemmin nyt kuin ennen, eikä sisältöönkään ole panostettu ihan entiseen tapaan. Tässä nyt vaan on niin kiire, en ole hetkeen ehtinyt lukemaan muidenkaan blogeja, hädin tuskin saan omaani kirjoitettua silloin tällöin. Oonkin itseasiassa miettinyt pitäväni kirjoittelusta taukoa ja jatkavani taas tammikuussa, kun puolet käynnissä olevista asioista on tehty ja aikaa vuorokaudessa on hieman enemmän. Ei vaan yksi ihminen pysty repeämään niin moneen. Laihdutus itsessään vaatii aikaa ja energiaa, ja sitten kun siitä pitää vielä raportoida blogiin niin se vie tuplasti aikaa ja vaivaa.

Katsotaan, vuotta ei ole enää paljon jäljellä, joten hyvin voisi pitää paussia. Ja siis paussilla en tarkoita mitään mässäilylomaa, vaan pelkästään taukoa kirjoittelusta. Ilmoittelen!

4 kommenttia:

 1. nuo ovat niiiin hyviä :D tosiaan eivät mitään terveystuotteita, sokeria varmaan luoja ties miten paljon... mutta joskus on pakko antaa himoille periksi :D koostumus on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa, hauskaa et toiselle tää oli ällö on toiselle täydellinen. :D Mut ei oo paha himotuksen kohde, noi on niin pieniäkin :)

   Poista
 2. Maitorahkapatukat ovat suosittuja herkkuja Virossa ja muualla Baltiassa, ovat olleet jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, enpä tiennytkään. Ihan vieras tuote mulle. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)