lauantai 19. lokakuuta 2013

Kuulumiset

Mä kävin vaa'alla kuten lupasin, mutta kävin jo eilen illalla. Vaatteet päällä. Ruuan jälkeen. Ja menkatkin on alkamaisillaan. Vaaka näytti reilut 69 kg. Ei voi muuta sanoa kuin että olipa turhaa. :D Ei toi kerro mitään mun painosta, muuta kuin että sen täytyy olla 66-67 jotain. Blaah. Aamullahan se pitäis punnita, mutta en jäänytkään vaa'an luo yöksi, joten eipä onnistunut. Toivottavasti pian saan kunnolla punnittua itseni. Tai sitten vaan repäisen ja käyn ostamassa sen oman vaa'an...

Mitäs muuta, oon ihan poikki kaikkien härdellipäivien jälkeen. Huomennakin on vielä töitä, alkuviikosta sovittuja menoja, tiistai-iltana saatan lähteä pk-seudulle muutamaksi päiväksi ja loppuviikosta painan taas töissä JA teen muuttoa. Reilun viikon päästä oon jo uudessa kämpässä. :)

Eli vapaa-aikaa ei tässä hirveästi kyllä ole, mikä on iso harmi, sillä sain ihan hirmuisen motivaatiopuuskan tänään. Syynä ulkomaanmatka, joka me varattiin kuukauden päähän! Viisi viikkoa lähtöön, ja ihan kaupunkilomalle olisi tarkoitus mennä. Ko. maassa on suht edullinen hintataso, joten shoppailu tietysti houkuttelisi. Harmi vaan, että taidan olla aivan liian pulska vielä silloin. :( Ei viitsi ostella vaatteita sen kokoisena. Toisaalta vois panostaa vaikka nahkalaukkuihin tai -kenkiin, ne ei katso kantajansa kokoa.

Nyt mä nukahdan pystyyn ihan just. Kirjoittelen taas huomenna. :)

4 kommenttia:

 1. Tai voit ostaa kivoja tavoitevaatteita matkalta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea. Tavoitevaatteita ei ole koskaan liikaa. :D Sit ois vaan parempi onnistua tässä laihtumisessa, et pääsee joskus käyttämäänkin niitä.

   Poista
  2. Voi kiitos kannustuksesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)