maanantai 28. lokakuuta 2013

Muuttotalkooeväät

Terveisiä täältä banaanilaatikoiden ja jätesäkkien keskeltä! Oon tässä nyt muutaman päivän elänyt muuttopuuhien keskellä, eli käynyt töissä ja yrittänyt opiskella ja vielä niiden välissä jossain olen pakkaillut.


Tässä on nyt tullut ajankohtaiseksi muuttoajan ruokailu. Mikä ihme siinä on, että muuton keskellä tulee syötyä epäterveellisemmin? Mun vanhemmat tuli auttamaan mua tänne viikonloppuna, ja toivat mukanaan pizzaa. Siis mun porukat, jotka ei todellakaan normaalisti syö pizzaa vaan lämpiminä aterioina lähinnä kasviksia ja lihaa, joskus muitakin kotiruokia kuten vaikka makaronilaatikkoa.

Muutenkin mun kokkailut on olleet jo muutaman päivän ajan olemattomissa. Nojoo, olen itseasiassa jo pakannut kaikki kattilat ja suurimman osan muista astioista... saattaa vaikuttaa asiaan. Mun kämppä alkaa muutenkin olla jo niin hyvin pakattu että täällä ihan kaikuu. Myin vanhan sänkyni ja toisen sohvani sekä mattoni, joten täällä on ihan kolkkoa ja tyhjää. Nukun olkkarissa sohvalla tällä hetkellä. Ei tässä sekamelskassa vaan oikein jaksa ajatella normaalia ruokailua, vaan mieluummin hakee ulkoa jotain.

Oikeastaan kaikki on ihan niitä omia tekosyitä vaan. Jotain on kuitenkin syötävä, joten miksi sen vähemmän terveellisen syöminen on muka jotenkin helpompaa kuin terveellisen ruuan? No, se nyt vaan on. :D Tässä on nyt niin paljon muuta meneillään, ettei oikein jaksa kiinnostaa se mitä syö, kunhan nälkä lähtee.

Mulla on ihan hirmuinen hinku jatkaa tätä laihduttamista. Odotan sitä että saan taas elämäntilanteen rauhoittumaan ja pääsen palaamaan siihen samaan fiilikseen, joka mulla oli tämän projektin alussakin. Sen aika on viimeistään parin kuukauden päästä, mutta ehkä jo aiemminkin. Katotaan miten saan hommani hoidettua. :)


Jotain hyvääkin tullut syötyä eli kalaa ja salaattia. :)Illan herkkuna mandariineja. Samalla vähän surffailua pediksi muuntautuneella sohvallani. Tässä on ihan kotoisaa ja mukavaa, kun ulkona on ihan pimeää ja sade ropisee ikkunaan.

Ainut miinus on vain se, että iltalenkki on vielä tekemättä. Ei yhtään kiinnostaisi, mutta onneksi on tuo armoton nelijalkainen PT, joka piiskaa ulos vaikka väkisin!

2 kommenttia:

  1. Koira on kyl varmaan tosi hyvä pt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo. Kyl sieltä heti tulee kunnon syyttävä katse, jos lenkki viivästyy. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)