keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Vispipuuroa

Vähän tilannepäivitystä eiliseen paniikkiin liittyen: koko homma on hoidossa ja ohi. Asia, josta vedin hirveät paniikit ja josta selviäminen muka vaati karkkia... Mitä tästä taas opimme? Ihan turha hätääntyä, vaikka tilanne näyttäisi ensin pahalta. Ja turha muuten syödä mitään karkkiakaan yhtään mihinkään tilanteeseen.

Sain sen asian hoidettua ulkomaisen instituution kanssa alle vuorokaudessa, mikä on kyllä uskomatonta, heidän kulttuurinsa kun on pitkälti se, että tehdään jutut sillonku kerkee ja vähän sinnepäin. Ja nyt tämä asia ratkesi vain muutamassa tunnissa. Siellä toisessa maassa asuessa totuin siihen, että hommat eivät aina ihan sujuneet, tai sujuivat kyllä lopulta mutta kaikessa oli aina joku virhe. Mun nimi oli kaikissa virallisissa papereissa väärin, mun osoite oli väärin, kaikki oli väärin vielä mun korjausten jälkeenkin. :D Joten tottakai tähänkin paperiin piti joku virhe saada! Paperi päivättiin syyskuun 9. päivälle, vaikka nythän on jo lokakuun 9. päivä. Kun huomasin virheen, alkoi heti hymyilyttää, tuli suorastaan ikävä sitä paikkaa. Niin tyypillistä.<3 Nyt vaan toivon, ettei hommaa tarvitse tehdä uudestaan virheen vuoksi.


Aamiaiseksi söin vispipuuroa. Tuli vaan joku ihme himo siihen, kun näin sitä hyllyssä. Kypsät kiivitkin oli hyviä!

Mun unirytmi on tällä hetkellä ihan päin jotain. Menen kolmelta-neljältä nukkumaan ja herään 12-13. Tein itselleni julman tempun ja sovin huomisaamuksi kello 10 palaverin! Pakko herätä ajoissa lenkille, vaikka mikä olisi. Aamulenkki on tehtävä, kun koira jää kotiin mun menojen takia.

Huomenna siis tulee vihdoin vähän ryhdikkäämpi päivä kun herään ihmisten aikaan ja käyn toimistolla. Ajattelin mennä salillekin. Tekisi mieli mennä jo nyt, mutta tänään ei ehdi. Saan pian seuraa ja sen jälkeen pitää naputella taas opparia eteenpäin.

4 kommenttia:

 1. Kiva että juttu ratkesi, ja vielä noin pian! :) Jospa sitä sitten ensi kerralla osais olla ostamatta karkkia tai ostaa vaan yhden patukan tms. :) Täällä kanssa huomenna tulossa julma aamu: klo 8 meno joten pakko tässä vaan on herättävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toivottavasti voin ens kerralla tulla blogiin kertomaan miten selvisinkin ilman. :) Noni hyvä homma, josko saatais nyt molemmat unirytmi kuriin! Pitää vaan oikeesti mennä ajoissa nukkumaan.

   Poista
 2. Hyvä konsti on myös stressaavissa tilanteissa mennä salille rehkimään! Sieltä tulee ihan eri ihmisenä pois kun sinne on mennyt :D Mullakin kyllä paha tuo karkki. Nousi pieni hymy huulille tosta sun kuvasta, missä oli se karkkipussi. Itellä kans tossa vieressä juuri samainen pussi -tyjänä vaan :D Mutta ei lannistuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi ois kyl tosi hyvä! Mä en vaan oikeen osaa sitä, se vaan on se sokeri ku on tuttu ja turvallinen.. Mut parhaillaanhan mä tässä opettelen uusia tapoja, ehkä vielä joku päivä sali onkin ensisijainen keino. Haha aijaa, tyhjeni kyllä nopsaan se munkin karkkipussini.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)