tiistai 15. lokakuuta 2013

Ruokakuvia

Aamiainen: kaurapuuroa, raejuustoa, mansikoita ja mehukeittoa.

Lounas: Broilerin rintafilee, kurkkua, raejuustoa ja Rainbown grillikasvikset pakkasesta.

Välipala: Maitorahkaa ja mehukeittoa.

Päivällinen: Broilerin rintafilee, Rainbown grillikasviksia pakkasesta sekä päärynää.

Jäljellä on vielä iltapala, eli sama kuin välipala mutta lisään joukkoon vielä vehnälesettä.

Täytyy sanoa, että noi Rainbown grillikasvikset oli vähän pettymys. En pitänyt mausta enkä siitä miltä ne tuntuivat suussa. Ok, ehkä syy oli osin mussakin, kuka käski laittaa kokonaisen siivun löysää lämmintä munakoisoa suuhun. :D Mut silti. Ei oikeen uponnut. Broilerikin oli vähän ankeeta, kun eilen niitä uunissa paistellessa unohdin ensin mausteet (kyllä, se on mahdollista...), ja sitten ne unohtui vielä uuniin liian pitkäksi aikaa. Sen siitä saa kun yrittää tehdä sataa asiaa samaan aikaan. Fileet oli kuitenkin miedosti suolattuja valmiiksi, joten söin ne lopulta sellaisenaan.

Ei todellakaan mitään hääppöistä ruokaa tänään, mutta ei voi mitään, sain ne alas kuitenkin.

Mä jatkan nyt vielä vähän töiden tekoa tässä koneella ja sit nukkumaan. Huomenna on vaihteeksi kiireinen päivä.

6 kommenttia:

  1. Moi! :) Ite tykkään ainaki Finduksen niistä vihanneksista, jotka on jotenki "suunniteltu" lihan kanssa :D Ja mä oo superhyper nirso näiden juttujen kanssa, et varmaan sulleki maistuu noi :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kuulostaa hyvältä, toivottavasti löydän hyllystä just ton tuotteen mitä tarkoitat. Finduksen sivuilla oli joitain Välimeren, Italian ja Espanjan vihanneksia lihalle, oiskohan sitte joku niistä. :) Voi olla, että Finduksen tuotteet on jo lähtökohtaisestikin parempia kuin tuo Rainbown.. Kiitos!! :)

      Poista
    2. Oiskohan se ollu toi Espanja...? Kuulostaa jotenkin tutulle... Mut varmasti noi muutki on kokeilemisen arvosia :)

      Poista
    3. Okei, kokeilenpa jotain noista ens kerralla kun eksyn pakasteosastolle. :) Nyt syksymmällä huomaa et tekee mieli lämmintä ruokaa, joten noi lämpimät kasvikset on siihen hyvä valinta!

      Poista
  2. Luin sun muutaman postauksen ja jäin koukkuun tähän blogiin. :)

    Toi mitä kerroit tuolla välilehdellä kohdassa "Laihdutusprojekti", oli mun mielestä tosi fiksusti kirjoitettu ja se, miten pikku hiljaa siirryit dieetti-ruokavalioon. Varmasti toimiva ratkaisu! :)

    Jään seuraamaan sun matkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä se tapa tosiaan tuntui toimivan hyvin. Olis ollut liian suuri harppaus hypätä siitä mun alkutilanteesta suoraan johonkin tiukkaan dieettiin. :)

      Tervetuloa mukaan!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)