lauantai 31. elokuuta 2013

Paino ja lauantaikalorit

Lauantai-ilta, mitäpä sitä muutakaan tekisi kuin kirjoittelisi postausta. Oon niin poikki, että nukahdan pian. :)

Kävin tänään vaa'alla vain kolmen tunnin yöunien jälkeen, ja vaaka näytti olemattomista unista huolimatta tosi kivoja lukemia: 67,4 kg! :) Paino tipahti viikossa 0,7 kg, vaikka viime viikonloppuna tuli mussuteltua vähän reippaammin kahtena päivänä. Eli sama pudotustahti jatkuu. Mahtoikohan lisätyillä aamulenkeillä olla positiivista vaikutusta?

Laitetaan vielä painoseuranta-välilehdeltäkin löytyvää taulukkoa tähän:


All time highest: 74-75 kg (kesä 2013)


10.07. 72,0 kg (BMI 29,0)
21.07. 71,7 kg (BMI 28,9) -0,3 kg 
01.08. 69,6 kg (BMI 28,1) -2,1 kg yhteensä -2,4 kg
11.08. 68,9 kg (BMI 27,8) -0,7 kg yhteensä -3,1 kg
23.08. 68,1 kg (BMI 27,5) -0,8 kg yhteensä -3,9 kg
31.08. 67,4 kg (BMI 27,2) -0,7 kg yhteensä -4,6 kg

Tänään on kyllä ollut ihan ihme päivä. Ohjelma ja syömingit:

Herätys 4.45, puuro raejuustolla klo 5.30
työt 6.30-14.30, kahvipöydästä napsin kaksi nutrilett-patukkaa (kaikkea ihmeellistä sielläkin aina lojuu...), lounaalla söin härkäruukun - töiden jälkeen vielä salmiakki-lakritsin makuisen so lo-carb -proteiinipatukan.
illalla reilu pala kesäkurpitsalasagnea, fetasalaattia, karpalolonkero ja jälkkäriksi kaksi konvehtia

Energiansaanti kohosi sinne 2200 kaloriin. Aikas korkealle! Mutta kyllä ne kulutukseen mahtuivat, tein sen 8 h fyysistä työtä ja rämpisin koirien kanssa pellolla kaatosateessa. Mutta ei tuolla ravinnolla kyllä laihtumista edesautetakaan. Ja mikä ihmeen patukkapäivä tänään nyt oli?




Nämä viikonloput on vähän haasteellisia, kun harvemmin olen kotosalla ja eteen tulee vaikka mitä ruokailutilanteita. Mut ei se mitään, paino näköjään silti laskee hyvää vauhtia. Tunnen oloni niin normaaliksi viikonloppuisin syömisten suhteen, ja se on ihanaa. :) Muutenkaan en ota stressiä näistä viikonlopuista liikaa. Jaksaapahan sitten palata omiin ruokiin ja aamulenkkeihin aina arkisin. Ei kyllästytä rahka vieläkään.

Sain tuon 24 konvehdin rasian iskältä, vielä kuulemma viikon takaisten synttäreiden kunniaksi. ;) Söin itse tänään kaksi ja tarjosin vanhemmillekin, kun siellä kerran kylässä olin. Itseasiassa jätän ne sinne, enkä vie kotiini ollenkaan. Syön noita seuraavaksi sitten kun taas käyn porukoilla. Ei hienoa belgialaista Leonidaksen suklaata vaan syödä yksin sohvalla Simpsoneita katsellessa. :D

8 kommenttia:

  1. Ei helkkari, kun näyttää hyvältä noi sun suklaat!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, niin on viimeisen päälle täydellisiä! :D

      Poista
  2. Ei tekis mieli joo yhtään suklaata. On tää mun rahkakin tosi hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mut hei, rahkaa tai suklaata, onks siinä sitten niin paljoa eroa loppujen lopuksi ;) tai ehkä vähäsen.. Mulla pehmeä lasku suklaasta maitorahkaan huomenna Skyrin avulla. :D

      Poista
  3. Sinulla menee tosi hyvin, tsemppiä jatkoon! :)

    Täällä taas ei niinkään... Tarkoituksena laihduttaa siis noin 5kg pois. Liikun tosi paljon ja periaatteessa kyllä tiedän miten laihtua. Mutta miksi helv ei voi tehdä niin, että laihtuisi?!? Miksi en voi syödä kasviksia, säännöllisesti pitkin päivää ja juoda paljon vettä?!? Olen juossut tämän viikon aikana n. 25km, eli todellakin olisi pitänyt lähteä painoa. Mutta se vaan nousee... Voi argh!

    Noh oppia ikä kaikki ja en luovuta, eli tänään on uusi päivä ja uudet kujeet!

    Pahoittelen vuodatusta...

    -Juumi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Hienoa että liikut reilusti (mä en jaksais juosta noin paljon :D), toi vaan on totta et jos syömiset ei ole kunnossa, niin se pelkkä liikunta ei meinaa auttaa. :/ Se ruoka on niin avainasemassa, niin kuin siis tiedätkin. :)

      Mut kuten sanoit, taas on uusi päivä, kyllä sä saat ne syömiset vielä kohdilleen, kun tarpeeksi haluat! Vaikka pikkuhiljaa. :)

      Ei tarvitse pahoitella, tämähän on mitä paras paikka vuodattaa näitä juttuja. ;)

      Poista
  4. toi onkin hyvä kikka jättää karkit toisalle, niin niitä ei voi syödä kerralla.

    näyttääpä muuten hyvältä noi kohvehdit! Tänään mulla haaste edessä kun kokoonnutaan tyttöjen kanssa ja tehdään perinteisesti mutakakkua. Sallin itselleni sitä pienen palan ja toivon että pystyn vastustamaan kiusausta ja jättää sen siihen pieneen määrään.

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ajattelin että toi mun kämppäni on hieman liian pieni sekä minulle että konvehdeille, joten parempi jättää ne porukoille odottelemaan seuraavaa kyläreissua. :P

      Ei oo aina helppoa toi kohtuus, toivottavasti onnistut! :) Hyvää opettelua sitten jatkonkin kannalta, kun ei sitä tavoitepainossakaan oikein voi övereitä vetää aina tai tulee kilot takaisin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)