tiistai 24. syyskuuta 2013

Mukavuuksia

Kävin vähän ostoksilla eilen. Yritän parhaani mukaan vältellä vaatekauppoja, koska a) rahaa ei ole liikaa tällä hetkellä ja b) aion laihtua vielä 10-15 kiloa - turhaan siis ostelen vielä vaatteita, kun ne kuitenkin jäisivät suureksi.

No, olin kuitenkin niin kipeästi muutaman kotivaatteen tarpeessa, että ajattelin käydä Gina tricotissa ja H&M:ssä vähän katselemassa jotain halvempia vaatekappaleita. Usein tuntuu, että ko. kauppojen vaatteet, siis perustrikoot ainakin, hajoavat heti käytössä ja kulahtavat jo parin pesun jälkeen... :( Siksi yleensä välttelenkin niissä shoppailua, alusvaatteita ja urheiluvaatteita lukuunottamatta. Mutta nyt löytyi muutama kiva juttu halvalla, juuri sopivia mun tarkoitukseen!

Toppi (GT). Tää on ihan täydellisen mallinen tällaiselle lievästi ylipainoiselle! Löysä, ei liian pitkä eikä lyhyt, hyvä helman muoto. Peittää mielestäni kiloja kivasti.


Ohut rento pipo (GT). Oon ehdottomasti pipoihminen. Tämä on niin ohut, että voi käyttää sisälläkin jos siltä tuntuu. :) Pelastaa bad hair dayt.


Collegehousut (H&M urheiluosasto). Näitä ajattelin sellaisiksi monitoimihousuiksi. Käy salille, ulkoiluihin tai kotona hengailuun. Mukavat päällä ja tarpeeksi paksut. Haaveilen jo sellaisista paremmista ihanista peruskollareista (esim. Puman), mutta satsaan sellaisiin sitten, kun tiedän lopullisen kokoni. Se ei ole M kuten näissä housuissa.


Lyhyt collegepaita (GT). Siis tämä on napapaita, eli en aio poistua tämän kanssa neljän seinän ulkopuolelle. :D Tämä oli vaan niin ihana.


Ok, mun kaikki peilit on näköjään pesua vailla. Joo siis tämä paita ei vielä näytä kovinkaan imartelevalta mun päällä, kun tuota massua ja jenkkiksiä löytyy. Mut miettikää kuinka ihanalta tuo näyttää sitten, kun on hoikka keskivartalo ja hiukan vatsalihaksia näkyvissä! Täydellinen kotipaita. Ostin tämän koossa S, eiköhän se ole ok vielä silloinkin kun olen siellä normaalipainon ylärajoilla.


Mulla on ollut turvenaamio kasvoilla tätä kirjoittaessa, ja nyt se alkaa olla jo aikas kuivunut. Mä lähden nyt huuhtelemaan sen pois, moikka!


4 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita :) Voi ei, sisäinen shoppailijani heräsi taas vaikka ulkoinen minäni on köyhä opiskelija! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäkin tykkään, kiva se on kotonakin käyttää hyväkuntoisia ja siistejä vaatteita eikä aina vaan niitä vanhimpia ja nuhjuisimpia. :) Ei kyllä mullakaan oikein olis budjettia shoppailuun tällä hetkellä, mutta noi oli onneksi edullisia - kollaripaitakin oli vain 14,95 e :) vielä jäi ihana toppaliivi kummittelemaan mieleen, yritän puhua itselleni järkeä, etten lähtisi sitäkin vielä hakemaan.

      Poista
  2. Hah, uudet kotivaatteet ois kyllä jees. Itse istun nytkin täysvillapaita päällä, nuhjuset kollarit, joista kiristysnauha on kadonnut --> eivät pysy päällä, villasukat ja niiden päällä vielä untuva tohvelit... Ei anna opiskelija-asunnot paljoa mahdollisuuksia pukeutua talvisaikaan kivasti kotona. Mutta eipä anna budjettikaan periksi koko aikaa ostella vaatteita.. :(

    Mutta kyllä, toi kollarinapapaita on ihana. Sitä voi varmasti käyttää myös muutenkin, kuin kotipaitana :)

    -Roosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sulla taitaa olla aika kylmä siellä. Mulla on päinvastoin vaikka tämäkin on opiskelija-asunto, täällä on usein liian kuuma. Saisi vähän viiletä talven mittaan, vieläkin joudun pitämään parvekkeen ovea auki päivittäin. Budjetti rajoittaa täälläkin, täytyy toivoa joulupukilta jotain lahjakorttia vaatekauppaan.. :D

      Paita on kyllä tosi kiva, mutten usko että ainakaan tällä kropalla kehtaan sitä missään muualla käyttää kuin kotosalla!

      Kiitos kommentistasi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)