maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tavoitevaatteet kuvissa

Huom! Katso myös nämä: tavoitetakki & tavoitefarkut! :)

Otin kuvia tavoitevaatteista ylläni. Nämä ovat kaikki sellaisia vaatteita, jotka olen ostanut liian pieninä, eli ne eivät ole koskaan mahtuneet minulle. En siis edes vielä tiedä, näyttävätkö ne hyvältä päällä ylipäänsä, vaikka olisinkin tarpeeksi pieni vaatteisiin. Aika näyttää. :)

Kuvat otettu 22.7.2013, paino näissä n. 72 kg.

Aloitetaan Topsportin windstopper-takilla. Tämä on oikeastaan miesten takki ja kokoa S. Ostin sen itselleni ulkoilutakiksi syksyä varten. Oli niin hyvässä alennuksessakin!

Ensimmäisessä kuvassa havainnollistan, kuinka pitkä matka on vielä siihen, että vetoketju menee kiinni. Aikas monta senttiä... Eikä sekään riitä siihen, että takki näyttäisi vielä hyvältä päällä.


Takki takaa, kun kiristän sitä edestä kiinnemmäs, samoin kuin ensimmäisessä kuvassa.


Seuraavaksi Zaran mekko koossa M (eikä siltikään mahdu!). Lantion/reisien kohdalta ottaa kiinni. Mekkoon kuuluvaa joustavaa ns. alushametta sain hinattua hiukan alemmas, päälikangas sen sijaan ei antanut yhtään periksi. Saa nähdä näyttääkö tämä mekko päällä kivalta edes sitten, kun on minulle sopiva.


Sitten Topsportista ostettu korallinvärinen huppari koossa S. Tässä taas näkyy, että monen monta senttiä saa kaventua, ennen kuin vetoketju menee kangasta venyttämättä kiinni.


Tässä huppari väkisin venytettynä kiinni. Kiva makkarankuori!


Viimeisenä pienin, punainen mekko Vilasta koossa XS. Apua, tähän on paljon matkaa. Tässäkin mekossa on ns. joustava alushame, jota sain hivutettua hieman alemmas. Päälikangasta en saanut reisien yli, käteni ovat päälikankaan helman alareunassa. Huom, vetoketju ei ole takaa kiinni...


Sivulta sama. Kiva tuo allikin tuossa. :D

Loppuun säästin tämän pahimman hirvityksen. Ei mene vetoketju lähimainkaan kiinni, alushame ei mene kokonaan alas ja päälikangas ei mene takapuolen päälle ollenkaan. :D

Sellaista. Nämä toimikoon virallisina tavoitevaatteina, vaikka toki kaapit ovat täynnä liian pieniä vaatteita.

Nyt sitten tuloksia odottelemaan. Muutaman kilon päästä väliaikakuvat!

4 kommenttia:

 1. Hui, toivottavasti pääset pian käyttää noita kivoja vaatteita! :) muista ottaa itelles myös sellaisia kuvia, missä näkyy kasvotkin. Kasvoista huomaa helpostikin jos on laihtunut ja itsekin varmaan huomaa helpommin, kun vertailee kuvia :) tsemppiä lauihdutusrupeamaan, ei varmasti ole helppoa, mutta varmasti erittäin palkitsevaa! Lopussa kiitos seisoo :) p.s. muista juoda tositosi paljon vettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivon myös! Itseasiassa noissakin kuvissa on kasvot, blogia varten vaan rajasin ne pois. :) Mulla se menee just noin, että kasvoista näkee painonmuutokset ensimmäisenä. Kiva asia laihtuessa, ei niin kivaa painon noustessa.

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Moi! Täältä löytyisi myös yksi 72kg/161cm mittainen 21-vuotias joka on aloitellut laihdutusta. :) Pian väkerrän oman blogin ja tulen uudelleen kommentoimaan! Tsemppiä sulle, ollaan kehoiltakin melkeimpä saman näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihan loistavaa löytää suht samanmittainen kohtalotoveri, tule tosiaan ihmeessä takaisin linkkaamaan sun blogi, kun saat luotua sellaisen. :) Tsemppiä myös sulle omaan urakkaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)