perjantai 26. heinäkuuta 2013

Salilla vihdoin!


Punttis eilen vihdoin korkattu piiitkän tauon jälkeen. Ei mun "oma" punttis, vaan söpö pieni kyläpunttis. Ajoi kyllä täysin asiansa.

Salilla oli hellepäivän takia valitettavasti sisälläkin kuuma epätoivoisesta ilmastoinnista huolimatta. Ei tarvinnut edes rehkiä, kun hiki jo valui. ;)

Olisi varmaan ollut fiksua ottaa vähän iisimmin ensimmäinen kerta. Mutta kun mut päästetään salille, niin sitten mä kyllä teen täysillä. Ja nyt kun ollaan ihan rehellisiä, niin olihan se rankkaa. Tunsin oloni todella rapakuntoiseksi eikä se sen vuoksi ollut niin mukavaa, kuin aiemmin. Mutta tämän mä laitan ihan ekan kerran piikkiin. Treenasin koko kropan läpi, joten tuli tehtyä vain yhet 3x12 tai 3x15 -sarjat per ryhmä. Etu- ja takareidet prässissä, takamus taljassa, selän laitteessa (ei ollut selkäpenkkiä), yläselän ylätaljassa, pohkeet steppilaudan reunalla, hauikset, ojentajat, rinta ja olkapäät käsipainoilla sekä lopuksi heitin vielä maton lattialle ja tein vatsarutistuksia ja lankkua. Unohtuikohan joku? Tämä oli mun starttikerta, tarkoitus on siirtyä pian kaksijakoiseen ohjelmaan.

Vaikka tämä eka treeni olikin hiukan epämiellyttävää, siitä jäi silti todella loistava fiilis! Treenin jälkeen velloinkin loppuillan endorfiinimeressä. Mikä parasta, tästä kerrasta jäi hinku mennä pian uudelleen.

Ja koska mä olin ainut tyyppi salilla, kehtasin ottaa itsestäni kroppakuvat. Näitä kuvia voidaan sitten jonkin ajan kuluttua verrata kuviin, joissa olen vaikka 5 kiloa kevyempi. Salivaatteet kiristivät päällä ja läskit vaan pursuivat (anteeksi nyt). Itseasiassa näytin mielestäni tosi paksulta peilissä ja muutenkin, siis paksummalta mitä näissä kuvissa. Mutta kyllä ne vaatteet kohta löystyvät päällä, pidän sen mielessä. :)


4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sä et näytä kuvissa yhtään paksulta vaan hoikalta :)Onneksi olkoon salikatkon korkkaamisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma juttu, kun miettii, että mähän hätyyttelen merkittävän ylipainon rajaa näissä lukemissa. Ajattelinkin tehdä tähän liittyen vielä postauksen. :)

   Poista
  2. Bloggeri voi tietysti vääristellä kuvan oikeaa kokoa ja mittasuhteita, mutta on tuossa eräs toinenkin juttu: huomasitko että BMI on jakautunut tosi pitkällä välillä osoittamaan merkkiä lievästi ylipainoinen? Itse olin ensin merkittävästi lihava ja parin kilon päästä tuo lievästi lihava. Nyt saan vieläkin olla sitä sen likemmäs 10kiloa ennen kuin pääsen normipainoiseksi. Normipainosta ei tarvitsisi lihoa kuin kilo ja heti BMI syyttää lihavaksi taas. Voisi olla jokin välinimike tuossa normipainon ja lievästi lihavan välillä - ainakin itsellä tuo nimike saa heti tuntemaan itsensä paljon isommaksi kuin mitä olen - nimittäähän BMI minua lihavaksi , ihan sama olenko sitä lievästi vai en. Kuitenkin 75 kiloisella ja 95kiloisella on mielestäni aika suuri massaero ja silti molemmat painot omassa pituudessani olisivat lihavia jollakin skaalalla. 74 kiloinen sitten vasta se normaali. Semmonen normaalipainonen- naisellinen- lievästi lihava -asettelu vois olla kiva :)

   Poista
  3. Joo, on niitä tullut tutkittua. Mutta mulla oli painoa noissa kuvissa suurinpiirtein sen 72 kiloa, ja merkittävän ylipainon raja mulla on muistaakseni 74,4 kg. Eli en ole/ollut kaukana siitä. :/ Haha, toi naisellinen oliskin hauska nimitys sinne väliin! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)