keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Liikkumisesta

Mä en olekaan kirjoitellut mun liikunnoista oikein mitään. Johtuen lähinnä siitä, että olin vasta lentsussa. Nyt on yskä loppunut, joten huomenna pääsee salille ensimmäistä kertaa pitkään aikaan! Salikortti on ladattu ja salivaatteet valmiina menossa reppuun huomista varten.Olen koiranomistaja, joten etenkin tuon juniorikoiran kanssa tulee ulkoiltua yleensä 2-4 h päivässä. Ulkoilu sisältää kesällä uittamista, koirapuistoilua, metsälenkkejä, kaupunkilenkkejä ja sitten ihan lenkkipolkujen kiertämistä. Juniorin kanssa vielä usein tallustellaan aika hitaasti ja pysähdellään vähän väliä ihmettelemään maailman menoa ja treenailemaan sitä, että miten ne Aikuiset Koirat sitten käyttäytyvät. Kesäkuumalla varsinkaan ei voi hirveän kovatahtisia lenkkejä tehdä. Mä en tällä hetkellä tee mitään lenkkejä ilman koiraa, koska tosiaan juniorin kanssa tulee ulkoiltua muutenkin niin paljon. En mä muuten muuta ehtisikään päivässä tehdä. Mä itse en laske alle tunnin ulkoiluja varsinaisesti lenkeiksi, enkä myöskään koirapuistoilua, uimista tai muuta hengailua. Ne kuuluvat mun arkeen ja sisältyvät mun peruskulutukseen niin sanotusti. :) Mutta kyllähän niissäkin energiaa kuluu, vaikken täällä blogissa mainostakaan noita koiranulkoilutuksia tai muuta hyötyliikuntoja.

Meinasin mainita, että lähdenpä tänään vielä reilun tunnin kävelylle, kunnes tajusin että tänään ollaan jo oltu 4 h ulkona, uimassa ja puistossa. :D Että ehkä parempi että sekä minä että penska levätään loppupäivä, kun oon tänään myös pyöräillyt muutaman kilometrin.

Uusilla salivaatteilla kelpaa treenata!
Sellainen mun viimeinen tavoite olisi käydä neljästi viikossa reilun tunnin aamulenkki ja sitten neljästi salilla. En kuitenkaan nyt alussa ota tästä liikuntapuolesta vielä stressiä, eiköhän se ala itsestään sujumaan. :) Tärkeintä tällä hetkellä painonpudotuksen kannalta on tuo ruokavalio.

Ei herätys muuten tänäänkään mennyt ihan nappiin kun nukuin pommiin ja heräsin vasta klo 11. Mutta on se jo parempi kuin 13.30!

7 kommenttia:

 1. Hei! Aloitin juuri lukemaan blogiasi ja vaikuttaa superkivalta ja inspiroivalta! Pakko lukea kaikki vanhat postaukset jossain vaiheessa :) Jos rahkan syöminen tuntuu edelleen tylsältä, vaihda Skyriin. Ravintosisällöltään vielä parempi kuin maitorahka, mutta maistuukin joltain. Itse sekoitan maitorahkaa ja Skyriä ja siihen sitten lisään vielä marjoja - ihanku söis jälkkäriä, niin hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihana kuulla. :) Toi Skyr on kyllä loistavaa, tykkään kovasti. Olinkin unohtanut kokonaan sen olemassaolon, joten kiitos muistutuksesta. :) Mä vaan satun olemaan köyhä opiskelija, joten oon toistaiseks mennyt Xtran maitorahkalla (...), kun maksaa Prismassa alle euron/500 g. Ei oo ihan halvimmasta päästä tämä ruokavalio kuitenkaan.

   Rikkaampia päiviä odotellessa! :D

   Poista
  2. Hih, toinenkin köyhä opiskelija laihduttamassa - hienoa!:) Luo kummasti hieman haastetta ruoka- liikuntaharrastusbudjetin kanssa :) Liikunta vaikuttaa oikein hyvältä, etkä tosiaan nollasta oo lähtemässä kun noin paljon hyötyliikut jo valmiiksi :) Ei muuta kuin tassua toisen eteen ja lenkille + salille!

   P.S Kivan värisiä treenikamppeita! :)

   Poista
  3. Juu todellakin tuo haastetta yllättävän paljon. :D Mutta eiköhän ne rahat priorisoimalla riitä.. toivotaan. :)

   Kiitos, itekin tykkään kun on pirteitä reenivaatteita!:

   Poista
 2. Minäkin liityin tänne heti lukijaksi, kun huomasin sun blogin tulleen. Silloin ei tainnut sulla olla yhtään ainutta lukijaa, salainen lukija siis olen (ei näy tossa lukijat-listassa). Tosi kivoja treenivaatteita oot itelles ostellut! Mulla tuli hirmu into lenkkeillä ja syödä terveellisemmin, kun olen sun blogiasi lueskellut! Kiitos siitä sulle!

  Hauskaa huomisen salireissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin tohon piti lisätä, että kivasti oot saanu kans lukijoitakin :) varmasti saat siitä enemmän motivaatiota tähän projektiin :)

   Poista
  2. Kiva kun kävit tunnustamassa! :D Oonkin miettinyt, että salaisia lukijoita varmaan on statistiikkojen perusteella. Itekin oon yllättynyt, että (julkisia) lukijoita on tarttunut jo kahdessa viikossa matkaan muutama. Plus sitten muut, joita ei tässä blogisivulla näy. Oot oikeessa, motivoi kyllä vieläkin enemmän kun tietää, että joku käy lukemassa eikä ihan keskenään täällä kirjoittele. :)

   Kiitos ja ihan mahtavaa kuulla, että blogi on inspannut! Parasta palautetta, kiitos kommentista. Yritetään jatkaa samaan malliin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)