perjantai 19. heinäkuuta 2013

Sokerin määrä vähenee edelleen

Yllättävän hyvin menee! Karkkiostoksille en edes meinannut mennä. Mielenkiintoista, miten ensimmäinen karkinostokieltopäivä oli niin hirveän vaikea, mutta nämä kaksi seuraavaa päivää ovat menneet näin hyvin. Flunssa vaan on edelleen päällä, joten salilla en ole vieläkään päässyt käymään.

Sujuminen johtuu varmaan siitäkin, että on ollut kaikkea kivaa tekemistä. 

Heräsin vasta yhdeltätoista, päivällä kävin kuppilassa lounaspalaverissa, sitten ostoksille. En voinut vastustaa urheilukauppojen alennusmyyntejä. Tällä kertaa mukaan tarttui windstopper-takki syksyn lenkkeilyä silmällä pitäen sekä sitten huppari. Ja hei. Molemmat ostin liian pienessä koossa (S). Sillä nehän mahtuu mun päälle sitten syksyllä! Hyvät oli alennuksetkin, takki irtosi 36 euron hintaan (alunperin 90 €) ja hupparista maksoin 30 euroa (alunperin 60 €). Tili alkaa olla aika nollilla, mutta löytyipähän vaatteita, jotka eivät edes mahdu päälle. :D Hohhoijaa.

Ajattelin tehdä tavoitevaateaiheisen postauksen. Kuvaan siis liian pieniä vaatteita päälläni. Myöhemmin sitten otan kuvat, kun ne sopivat päälle. :)


Syömiset

Herättyäni sämpylä
Palaverissa tee ja yksi konvehti
Lounaaksi kana-pekoni-ananas-panini
Illalla grillausta: Vähän vihreää salaattia, pieni pihvi siivulla maustevoita sekä kasvisnyytti, jossa oli kesäkurpitsaa, tomaattia, paprikaa ja herkkusieniä tilkassa oliiviöljyä ja yrttituorejuustoa. Kulhollinen tuoretta ananasta. Kultalonkero.

Yksi konvehti vaan! Melkein sokeriton päivä jo! :)

Viikonlopun olen nyt molemmat päivät töissä. Kuuden tunnin päästä muuten herätys, kiva. Jos mä tästä viikonlopusta vaan selviäisin, niin eiköhän ensi viikolla saada vihdoin startattua se varsinainen laihdutuskuuri. Tällä hetkellä odotan sitä jo innoissani, ihan oikeasti. Musta tulee hoikka ja nätti taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)