lauantai 20. heinäkuuta 2013

20/07/13

Ihania nämä viikonlopputyöläisen viikonloput. Mitään kummempaa iltaohjelmaa ei viitsi järjestää, kun pitää kuitenkin jo aamusta mennä töihin. Menin tosiaan tänään töihin ilman ahdistustankkaamista ja selvisinpä töistä ilmankin sitä. ;) Huomenna vielä toinen vuoro, sitten muutama päivä vapaata niistä hommista.

Joo, mutta nyt ei ole mitään asiaa, tulin vain laittamaan päivän ruuat ylös. Ei varsinaisesti mennyt yhtään sokeria! Lonkerossa sitä on tietysti vähän. Nyt sitten särkee päätä, sokerin vieroitusoiretta...

Herättyäni lasi rasvatonta maitoa
Töissä kinkku-juustosämpylä
Töiden jälkeen kahden munan munakas, puoli purkkia chilitonnikalaa sekaan
Pari pientä persikkaa
Grilliruokaa: pihvi maustevoilla, hiukan kurkku-vesimelonisalaattia ja grillinyytti, jossa pelkkiä kasviksia, tilkka oliiviöljyä ja vähän yrttituorejuustoa. Yksi lonkero meni tänäänkin. Mä en sitten yleensä juo joka päivä lonkeroa. :D
Seuraavaksi vielä yksi banaani turkkilaisella jogurtilla iltapalaksiVettä oon juonut ihan liian vähän, en ole nyt kiinnittänyt siihen mitään huomiota.

Kaikki koirat on nyt ulkoilutettu, joten voin hyvillä mielin istahtaa sohvalle ja katsoa Tabun Foxilta jogurtti-iltapalan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)