maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ensimmäisen viikon yhteenveto

Viikon verran ollaan nyt menty laihdutusruokavaliolla, joten laitetaanpas pientä yhteenvetoa tästä viikosta.

Ensinnäkin valitettavasti söin koko viikon ajan liian vähän. En kuitenkaan tehnyt sitä tahallani, vaan en kertakaikkiaan aina ehtinyt/jaksanut syödä viittä kertaa, tai joskus jääkaapista puuttui jotain. Söin kuitenkin aina vähintään 4 kertaa päivässä ohjeen mukaan. Tässä on parannettavaa nyt tänään alkaneelle viikolle.

Vedenjuontia olen saanut lisättyä asteittain, nyt sitä menee jo sen tavoittelemani 3 litraa päivässä. Salipäivinä ehkä puoli litraa enemmänkin.

Liikunnan makuun on päästy. Alkuviikosta olin vielä flunssassa, mutta sen hellitettyä menin salille torstaina. Kun pahin ekan kerran jälkeinen lihaskipu oli poissa, menin salille vielä sunnuntaina. Kevyempää ulkoilua ja hyötyliikuntaa on tullut tehtyä ihan mukavasti, myös pari 1,5 tunnin lenkkiä ehdin tehdä. Tämän viikon tavoitteena lisätä liikuntaa!

Unirytmiä en vielä viime viikolla saanut kuntoon, yritys jatkuu tällä viikolla. Tänään pääsin sängystä ylos klo 10.30, uusi ennätys. ;) Huomenna paremmin.

Tosiaan sieltä n. 72 kilosta startattiin ja veikkaanpa, että olen jo kutosella alkavissa luvuissa. Viikossahan lähti suurimmaksi osaksi vasta ylimääräiset nesteet, joten tämä viikko ja viikot tästä eteenpäin ovat ne mielenkiintoisimmat, kun sitä läskiä alkaa lähteä. Niin mahtavaa, jään innoissani seurailemaan peilikuvaani. ;) Tarkkoja lukemia en voi antaa, koska kieltäydyn elämästä samassa asunnossa vaa'an kanssa. Punnitsen itseni muualla, näillä näkymin seuraava tilaisuus painon mittailuun tulee torstaina.

Kuva on otettu jo alkuviikolla, joten olen nykyään ainakin nesteiden verran kevyempi kuin tässä kuvassa. Otan itselleni aina kaikenlaisia kuvia, jotta on sitten myöhemmin materiaalia muutoskuville. Painan peukaloilla lantioluita, joten tästä näkee aika hyvin, että paljonko ylimääräistä siellä lanteilla on. :D


Ei muuta kuin että jatketaan, erittäin hyvällä fiiliksellä eteenpäin vain! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)