maanantai 15. heinäkuuta 2013

Näin kuvia itsestäni..

...ja näytin sata kertaa lihavammalta kuin peilissä. Tosi kamalalta. Tuollaisenako muut mut näkee? Mä luulin, ettei kaikki välttämättä huomaisi mun +10 kg. Mitä vielä, kyllä sen huomaa. :(

Sen sijaan, että olisin saanut kuvista jotain lisäintoa tähän projektiin, niin ehei. Päinvastoin, mieleni olisi tehnyt juosta lähimpään kauppaan ostamaan irtokarkkeja ja syömään niitä toivottomuuteen.

Parasta olisi kai vältellä peilejä ja etenkin kameroita kuukauden tai pari, ja laihduttaa. Yllätyin nimittäin omasta reaktiostani. Se tosin ei yllättänyt, miten olen valmis syömään sokeria ihan jokaiseen negatiiviseen asiaan.

No, onneksi tämä ilta menee kylässä, joten en pääse kauppaan. Nyt, kun päivä alkaa olla ohi, en varsinaisesti koe menettäneeni mitään vaikken saanutkaan sokeria. Varmaan siksi, kun on seuraa. Jos olisin yksin, olisin niin rynnännyt kuvien näkemisen jälkeen kauppaan.

Tämän päivän ruokalistalla oli

Herättyäni kourallinen irtokarkkeja, jotka oli jääneet eiliseltä yli 
(koska en ollut ahminut kaikkia väkisin! jee!)
Päivällä Hesen burgerisalaatti
Illalla kahden munan munakas, sisällä puoli purkkia tonnikalaa meksikolaisilla vihanneksilla
..ja vielä karjalanpiirakka


Palkkapäivä oli tänään, joten huomenna vähän Ikeareissua ja urheiluvaateshoppailua. Toivottavasti alennusmyynneistä löytyisi vielä jotain kivaa!

2 kommenttia:

 1. se on kyllä ihan kamalaa, kun näkee itsestään jonkun ottaman valokuvan. näyttää just sata kertaa kamalemmalta ja lihavemmalta mitä itse ajattelee. hassua miten näkee itsensä peilistä. tai mulla on ainakin silleen, että peilistä pystyy silleen kattomaan mutta ei kiitos valokuvia. ugh.

  ihan superia, että oot saanu sovittua salitreffit!! ja kivaa ikeareissua, itsekin menossa sunnuntaina sekä ikeaan että shopping:-)

  ps tarkoitus on vastata spostiin mutten ole saanut aikaiseksi (niin kova kiire syödä jäätelöä jne) mutta pian vastaan hehhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpä. En tiedä uskoako valokuvia vai peiliä.

   Nonni, hyvää shoppailua sinnekin sitten, toivottavasti löytyy kaikkea tarpeellista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)