torstai 11. heinäkuuta 2013

Päivän ruuat

Tarkoitus ei ole sitten jatkossa raportoida syömisiä joka päivä. Teen sitä nyt aluksi, kun on tämä mielenkiintoisin vaihe, eli karkin, suklaan ja jäätelön vaihtaminen kokonaan oikeaan ruokaan.

Mulla ei ollut tälle päivälle kovinkaan korkeita tavoitteita. Tavoitteena oli, että enemmän vettä, vähemmän sokeria, einekset minimiin ja oikeaa ruokaa tilalle. Ja näin se päivä meni:

Aamu
lasi omenatäysmehua
kaksi palaa jälkiuuniruisleipää
leivällä oivariinia, oltermannia ja kalkkunaleikettä

Päivä
reilu annos kruunuvihanneksia, kurkkua ja 
miniluumutomaatteja sekä 2 kpl cordon bleau -kanaleikettä
2 lasia rasvatonta maitoa

Ilta
pieni graham-lihapiirakka
yksi pala jälkiuuniruisleipää samoilla
päällisillä kuin aamullakin
pieni persikka

Vettä päivän mittaan meni n. litran verran taas.

weheartit.com


Niinpä, missä sokeri?! Uskomatonta, ettei sitä mennyt yhtään. Ohhoh. Kyllähän illalla kävi mielessä, josko kävisi ostamassa karkkia. Mutta en mä mennyt. Ajatuskin oksetti. Vaikka niin se on oksettanut jo monta kuukautta, mutta silti olen vain mennyt, koska en ole osannut tehdä muutakaan. Tänään söinkin suht normaaleja juttuja, taatusti tarpeeksi, kun nälkä ei päässyt yllättämään kertaakaan.

Nyt mieleni tekisi huomenna mennä ostamaan uudet kivat salivaatteet ja mennä korkkaamaan se salikin pitkästä aikaa. Ei tän näin helppoa pitänyt olla? Voi olla, että huomiset salisuunnitelmat vaihtuvatkin karkkipussiin, mutta sen me näemme huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)