keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tiistain ruokapäiväkirja

Päivän ohjelmassa 8 tunnin fyysinen työvuoro.

Syömiset

Herättyäni lautasellinen kaalikeittoa
Banaani
Töissä toinen lautanen samaa soppaa, persikka ja puolikas kampaviineri (tarjottiin)

Siis öö.. Ei näin. Vettäkään ei paljoa mitään tullut juotua. Missä kaikki ruoka? :D Viineri ei kuulu ruokavalioon, mutta se mahtui kyllä kulutukseen. Ja leikkasin itselleni vain puolet. Oon muutenkin tyytyväinen, etten vetänyt siitä mitään paniikkia niin kuin viime viikon nakeista. Just näin tämän homman kuuluukin mennä! :-) Viineri ei myöskään laukaissut mitään sokerihimoja, ihanaa. :)

Mulla ei jostain syystä ole yhtään nälkä eikä mitään heikotusta vaikka syön jatkuvasti liian vähän. Tiedostan kyllä ongelman, mutta sitä luulee olevansa niin kiireinen muka. No, seuraavat pari päivää tulevat olemaan ehkä tämän päivän kaltaisia, mutta viimeistään sen jälkeen uusi tsemppiyritys. Jos liian niukka syöminen jatkuu, niin se kyllä kostautuu jossain vaiheessa ja sitä en missään nimessä halua.2 kommenttia:

  1. Luin blogisi läpi. Olen myös aloittanut laihdutuksen, vähän isommista lukemista ja 15 kilon tavoitteella. Sokeririippuvuus löytyy myös ja suurin paheeni on iltasyöminen... Olen aloittanut tämän kuurin jo monesti, mutta aina sortunut... Maanantaina tein lopullisen päätöksen ja nyt olen tosissani kerrankin!! :D Minulle on erittäin tärkeää syödä päivän aikana tarpeeksi, salaatti on helppo tehdä valmiiksi ja ottaa mukaan. Tsemppiä sinulle, jään taustalle motivoitumaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit kommentoimassa!:) Kovin tuttua tuo aloittaminen ja sortuminen.. Kiitos paljon, toivon, että musta tulee sellainen "jos minä pystyn niin kuka vaan pystyy" -esimerkki :D tsemppiä myös omaan projektiisi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)